Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Friday, December 31, 2010

seni menggunakan tayar terbuang

korang sumer mesti terpikir kan camner la diorang ni boleh wat macam ni...jawapanyer mudah jer..hendak seribu daya x nak seribu dalih...haaaaaaaaaa...mudah kan..hahhahaah..berbalik pd bende yg aku pos kali ni....ini semua hasil daripada tayar2 yg telah tidak digunakan...dalam erti kata mudah tayar terbuang...korang jgn ingat nk bakar jer tayar2 yg dah tidak digunakan tu...banyak lg bende yg berfaedah dari tayar tersebut..x percaya..?????tgk jerrrrrrrrrrrr
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

ucapan tahniah rio ferdinand kepada team malaysia

sape sangka..pemain bek tengah manchester united telah mengucapkan tahniah kepada pemain2 malaysia kerana berjaya memenangi piala aff suzuki melalui laman twitternyer..korang knl x rio ferdinand..???? alaaaa yg botak2 tu...korang mesti knl punyer.....ternyata...pemain itu mengikuti perlawanan tersebut...huhuhu.....arini PM telah umum cuti sempena kemenangan Malaysia...tp kat kelate..kerajaan umum ari ahad baru cuti tu(sumber radio malaysia kelate)....hehhehehhe..
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

Thursday, December 30, 2010

koleksi kembar siam(foto)

korang pernah tgk kembar siam x..?????x pernah..????korang beruntung kali ni sebab aku nk tunjuk koleksi gambar2 kembar siam di seluruh dunia...hehehe..kita patut bersyukur kerana dilahirkan sempurna tidak seperti mereka..lihatlah kesusahan mereka dalam menghadapi kehidupan..maha suci Allah....setiap manusia mempunyai kelebihan dan kekurangan tersendiri....nk tgk ..?????...jum terjah2.
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

indonesia menang tapi kalah(garuda dibaham harimau)

tahniahhhhhhhhhh malaysia...aku betul2 bangga menjadi rakya malaysia...yeahhhhhhhhhhhh...walaupon indonesia menang semalam 2-1 tp malaysia ttg menang dgn argregat 4-2...huhuhu..tahniah tanah airku ...semalam kita berjaya menundukkan keegoan pemain indonesia yg kita tahu...banyak mengkritik malaysia..skarang....indonesia tidak boleh berkata apa2 lg kerana sudah terbukti malaysia yg lebih hebat di padang..walaupon indonesia menang semalam 2-1 tp malaysia ttp menang dgn argregat 4-2...huhuhu....jaringan safee sali sudah cukup untuk melemahkan kemaraan indonesia yg hanya menjaringkan 2 gol..itupon bukan kesilapan apek(fahmi) kerana jaringan pertama sudah berjaya ditampan dan jaringan kedua adalah jaringan sendiri malaysia..
tekan READ MORE untuk lihat gmbar dan baca info ttg malaysia seterusnya
Read more ...

Wednesday, December 29, 2010

ini seni ke buang tabiat(foto)fish kiss

x tau la aku nk cakap ape ttg gambar ni...kalau korang ade hubungan suami isteri boleh la wat aksi ni...hehehehhe....aksi ape..??name aksi ini fish kiss,tp org yg kiss ikan cuma animasi jer.....x paham lg..???.tekan jer readmore, boleh tgk manusia yg kreatif tp x bertempat..jum2 tgk
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

Tuesday, December 28, 2010

foto menarik haiwan yg sedang tidur

korang da tgk haiwan bermuka sedih atau haiwan sedang tersenyum ...???? atau pon kemalangan haiwan yg melucukan ..?????  haa,kalau belum pegi tgk dulu...hehhehehe..x der la..cuma kali ni aku nk korang tgk gambar2 haiwan yg sedang tidur...haaa.kira curik2 amik gambar la ni...hehehe...jum2..korang tgk..mmg menarik gambar ni...
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

burger paling besar(World's Biggest Cheeseburger)

korang pernah makan cheeseburger x...???????ala...tipula x prnah makan...kali ni aku nk korang tgk burger keju yg paling besar sekali...buger ni dibuat di thailand..nama restoran yg membuat burger itu ialah Bob BBQ & Grill di pattaya...dah2....x nak cakap byk...tgk jer ni,,,,
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

Monday, December 27, 2010

foto-foto yg anda tidak mahu mengalaminya(amazing picture)

cuba anda bayangkan.......anda mengalami situasi gambar2 ini.kirenye anda melihat dgn mata anda sendiri situasi ini..huhuhu..aku pasti...konfom sedar2 je dok kat hospital..betul x..???..hhhee disini aku paparkan beberapa gambar yg mana boleh dikira pengambil gambar tersebut atau jurugambar itu berada di tahap kritikal la....haha...nk cakap byk kang korang x paham...korang tgk la sdiri gmbar2 kat bawah ni....
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

indonesia mulakan dulu main laser(piala AFF)

ingat x perlawanan akhir pertama piala aff antara malaysia menentang indonesia semalam....pasti ramai yg tahu permainan semalam dicemari oleh pantulan laser penyokong malaysia kpd penjaga gol indonesia...sehinggakan penjaga gol itu 2,3 kali memberitahu pengadil dan mengancam untuk memberhentikan perlawanan dan menukar vanue perlawanan.....tp..


pihak indonesia harus ingat...pantulan laser itu berlaku sebelum gol2 malaysia dijaringkan..dgn kata lain semasa malaysia menjaringkan gol tiada lg pantulan laser kelihatan oleh penyokong malaysia..apa yg aku ingin korang tahu disini...korang masih ingat x perlawanan pertama ketika indonesia membelasah malaysia dgn jaringan 5 berbalas 1....?????perlawanan itu dilangsungkan di stadium gelora bung karno dimana terdapat pantulan laser oleh penyokong indonesia terhadap penjaga gol malaysia Mohammad Sharbinee sehingga menyebabkan gol yg dijaringkan oleh pemain indonesia Irfan Bachdim...lihat la dgn teliti..adakah malaysia membuat bantahan...???????.(ingin lihat video pantulan laser penyokong indonesia..dan laporan rusuhan penyokong indonesia.????) tekan readmore
tekan READ MORE untuk lihat video dan gmbar seterusnya
Read more ...

Sunday, December 26, 2010

gambar beku...

sebenrnyer aku x tau nk tulis tajuk entry ni ape...gambar beku ok kan..??????hehhee...berbalik pd pos kali ni..aku paparkan gambar2 mat saleh yg berada di udara,ala..kira time diorang lompat dia amik gambar..haaaaaaaa..tp x boleh la guna camera hp...hheehe..
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

dirogol,dibunuh,dibakar(foto)

sungguh kejam manusia skrng....selepas merogol mangsa,mangsa dibunuh dan dibakar mayatnyer....dah la mangsa adalah kanak2...huhuhu...sungguh tidak berperikemanusiaan..menurut info yg aku dapat kejadian ini berlaku di brazil....mangsa adalah seorang kanak2...jum kita tgk gambar ngeri ini..
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

Saturday, December 25, 2010

jalan raya yg menakjubkan(amazing flyovers)

kat malaysia x der lg kan flyover yg macam ni...????kalau ade konfom x der da jem sana jem sini...sumer kenderaan  bergerak pantas..yer la..dah jalan  bertingkat2 kan...aku rasa la..kat malaysia pon patut ade flyover yg 4,5 tingkat macam ni memandangkan jalan da x mampu menampung jumlah kereta yg banyak...jem la maksudnyer tu..disini aku sertakan beberapa flyovers yg gilaaaaaa la...hehehee.jum tgk..
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

seni menggunakan bulan..??(moon games)

ape tu seni menggunakan bulan...????korang mesti tertanye2 kan...tp bila korang tgk jer gambar ni korang mesti paham...inilah permainan bulan...heehheehehe...mentang2 la kat negara dia ade tanah tinggi sedap la diorang amik gmbar dgn bulan...hehhee...jum2.tgk
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

Friday, December 24, 2010

kemalangan haiwan yg melucukan(funny animal)

korang2...skrg ni kalau korang bukak berita mesti tiap2 hari ade sajer berita ttg kemalangan..x kira la melibatkan bas ker kete ker mahupon pejalan kaki..tp..pernahkah korang tgk/dgr dalam berita ttg kemalangan yg melibatkan haiwan..????? ala..bukan kete langgar lembu tp haiwan itu sendiri yg membuat kesilapan hinggalah berlakunyer kemalangan...paham x..???x paham tgk jer kat sini..aku ade gambarnyer..
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

wanita bibir terbesar

kali ni aku nk korang semua tgk koleksi2 foto wanita yg mempunyai bibir terbesar...ala2 slipar jepun gitu....heheheh.jahatnyer aku...tp da tau bibir besar..siap pi lipstik merah terang2 plak...nk tunjuk kebesaran bibir dia tu...huhuhu...apap2 pon..kite tgk sini....
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

Thursday, December 23, 2010

haiwan bermuka sedih (foto)

korang da tgk kan entry aku ttg senyuman manis haiwan ..??????..haaaaaa kali ni x der senyum2 da,..aku tunjuk kat korang muka haiwan yg dalam keadaan sedih plak...hehehe..betul2 ni weiii...bukan main2..haiwan pon pandai buat muka sposen skrng ni..hehehhe...jum2...tgkk2...komen2....
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

seni menggunakan tin red bull

macam2 bende boleh buat dgn tin2 terpakai...contoh tin red bull ni...aku ade beberapa gambar yg menunjukkan kekreatifan mereka2 yg suka menyimpan bende2 terbuang ni...bukan sebarang simpan tau,,,siap boleh buat macam2 lg...korang x caye....tgk siniiiiiiiiiiiiiiii......
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

wanita rambut terpanjang(long hair)

kalau korang tgk pompuan rambut panjang mesti korang ingat hantu kan,,,,lebih2 lg kalau jumpa time2 tgh malam.....konfom lari....hahahhaha...kali ni aku nk korang tgk wanita rambut terpanjang kot didunia...ke ade lg yg lebih panjang..???...namanyer Dai Yueqin berasal dr cina...rambutnyer disimpan selama 26 taun sejak umurnyer 14 taun lg...jum tgk..
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

Wednesday, December 22, 2010

manusia bina badan terkecil di dunia(amazing smallest body-builder)

korang mesti pernah lihat atau terdengar ttg orang terbesar atau tertinggi di duniakan..???tp ape yg aku nk paparkan ni bukan org  terbesar ker,tertinggi ker tp manusia bina badan yg terkecil di dalam dunia ni...namanyer Aditya Romeo Dev dan berasal dr india...korang tgk yer...n then korang komen la ape2 yg patut...hehee
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

pendrive yg pelik(amazing pendrive)

korang mesti kenal pendrive kan..???tipu lah kalau korang x knl..boleh dikatakan hampir setiap orang mempunyai sekurang2nyer 1 pendrive..tp ade jgk yg mempunyai byk pendrive..lg satu..pendrive korang berbentuk ape..???bulat ker,3 segi ker...tp apa yg aku nk korang tgk ni pendrive yg berbentuk macam2...ni kalau salah tgk mesti korang cakap ni bukan pendrive..tp inilah hakikatnyer apabila dunia semakin canggih..semua benda boleh jadi pendrive dan pendrive jgk boleh jd semua benda...hehehe..jum tgk..
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

Tuesday, December 21, 2010

hukum sambut perayaan krismas

sepertimana yg kita tau...beberapa hari lg perayaan krismas akan muncul..semua kaum2 yg beragama krisitan akan menyambut hari krismas ini...lebih2 lg kalau berada di negara barat..ini merupakan sambutan utama bg mereka..tidak lupa juga negara Islam sperti Malaysia..juga nampak meriah dgn sambutan krismas ni..pegilah mana2 shopping complex,hotel2,dan juga tempat2 tumpuan umum.tidak lupa juga dgn media2 seperti TV..pasti meriah skrng ni...berbalik kepada kita yg beragama Islam.ade dikalangan kita yg mengucapkan merry christmas kepada kenalan atau rakan2 serta menyanyikan lagu jingle bells..ade juga yg menukarkan ring tone hp dgn lagu2 krismas....adakah boleh kita turut merayakan hari krismas ini..???.nk tau tekan readmore
Read more ...

seni menggunakan tangan

korang ingat tak entry aku yg lepas iaitu seni menggunakan jari ????..kali ni aku nk kongsi ngam korang seni guna tangan plak...hehehhe...kire lebih kurang sama la cuma yg ni guna tapak tgn n jari....da2,,,cukup membebel..ape kate korang tgk sendiri,,,
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

kereta paling kecik di dunia

dunia semakin maju dan canggih..semua benda skrng haruslah simple jer baru la mendapat sambutan umum..contoh hp korang...korang tgk la sendiri semakin hari semakin kecik hp dikeluarkan....kereta pon macam tu jgk...semakin hari semakin kecik..tp kereta yg aku nk paparkan kali ni unik skit..korang tau x nape..???sebabnyer...walaupon kereta ni kecik,tp still nampak keklasikan bodynyer...ala...tgk jer la..
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

Monday, December 20, 2010

rumah kaca

paparan kali ni aku nk korang tgk rumah yg dindingnyer diperbuat dari kaca..nampak.waaaaaaa...da la cantik..lebih2 lagi kalau dilihat pd waktu malam...mewahnyer umah camni...nampak jer simple tp mmg mahal giler la sape yg nk beli umah ni..hinggakan dok kat luar pon boleh nampak dalam umah...kaca jer kan..korang nk tgk dgn jelas lg..??? jum tekan readmore
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

senyuman manis haiwan

haa..kali ni kita tgk gmbar2 binatang plak..tp binatang yg macam mane...binatang yg sedang senyum.korang x cayer ker..???heheh..ni haa..aku ade bukti gambar ni...bg manusia2 yg suka masam muka,org tegur x nak senyum,haa,korang kene malu la dgn binatang2 ni...binatang pon pandai senyummmmmmmmmmmmmmm.bak kata-kata,kurangkan manis dlm minuman,tambahkan manis dalam senyuman......huhuhu.jum tgk senyuman manis binatang ni...
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

Sunday, December 19, 2010

atuk ajar cucu hisap rokok

hahahahahha..ni gila punyer atuk...selamba jer dia ajar cucu pompuan dia isap rokok...huhuhu..mmg betul2 rock la atuk ni...pkai pon ala2 budak muda gitu....huhuhu..cayalahhhhhhhhhhhh atukkkkkkkk..
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

gambar keluar dari foto

haaaaa...ape tuuuuuuu....gambar keluar dari foto..??????...hehehe..kalau korang nk tau...ini ler keje para pengedit foto yg kreatif....biasa kalau kita edit foto kita edit kaler,crop dan macam2 lg tp kali ni diorang edit kasi keluar gambar dari foto....hehehhehehe....agak memeningkan jgk dgr ni..tp kalau korang tgk gambar kat bawah ni...korang tau la....jummmmmmmmmm tgkkk
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

Saturday, December 18, 2010

koleksi kek yg ngeri(amazing cake)

kali ni enrty ngeri plak....hahahhaha..tp ape yg ngeri...kek ni la...macam maner la boleh dtg ilham untuk buat kek yg macam ni..aku tgk pon x der selera...korang rasa korang boleh makan x kek yg macam ni..???????? x pon time besday korang parent beli kek n then korang bukak kotak kek tu tgk2 rupa kek tu sama macam ni...agak2 korang boleh telan x..????????????????hehehe..jum tgk koleksi kek ngeri
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

seni menggunakan beras

sekali tgk macam karpet jer kan...tp ini bukan karpet tauuuuu....ini adalah beras yg telah diwarnakan...alaaa macam masyarakat india buat time depavali tu..tp kali ni mat saleh yg buat...kira versi barat la...hehehe...cakap byk x guna kalau korang x tgk sendiri seni yg unik dan mempunyai kesabaran yg tggi untuk membuatkanyer...jum2....
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

Friday, December 17, 2010

gambar peristiwa yg terbaik(best moment)

asyik2 dok tgk gambar2 yg lawak n ngeri jer kan...mesti boring..kali ni aku post gambar peristiwa yg menarik plak..hehe..macam mane tu...gambar ape...aku x boleh cakap...kalau korang nk tau..korang tgk la gambar kat bawah ni...jommmmmm terjahhhhhh...
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

haiwan belaan pelik mat/minah saleh

orang2 barat ni x abis2 dgn kepelikan diorang..macam2 diorang cuba wat..hinggalah haiwan liar pon dipelihara...huhu...buang tabiat betul...kat bawah ni aku nk kongsi dgn korang gambar2 pelik haiwan liar yg dijinakkan oleh orang2 barat ni...kalau kat malaysia boleh ker...???????
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

bersahabat baik dengan haiwan liar

korang percaya x yg ade manusia bersahabat dengan haiwan liar seperti singa..?????..mesti rmai yg cakap aku tipu kan...x per...aku ade bukti gambar kat bawah ni...korang tgk la sendiri...tp kalau korang still x percaya...aku ade plak bukti video ni..haaaaaaaaaaaaaa...nk cakap ape lg...mmg tersentuh la bile tgk video ni...bygkan..selepas beberapa tahun..singa tu masih lg ingat 2 orang mat saleh ni yg pernah menjaganyer suatu ketika dahulu..tgkkkkkkk..haiwan pon masih ingat budi...kita manusia....????bab kate org kelantan "x malu ko nate"..huhuhu...tekan read more lau nk tgk video
tekan READ MORE untuk lihat gmbar dan video seterusnya
Read more ...

Thursday, December 16, 2010

manusia sotong

kali ni aku nk kongsi ngam korang ttg seorang kanak2 yg dilahirkan mempunyai kaki yg banyak...menurut drpd info yg aku dpt..kanak2 ini berasal dari india dan dari keluarga yg sgt susah...tetapi...inilah yg dikatakan rezeki..keluarga kanak2 ini mendapat rezeki yg murah setiap kali orang ramai datang melawat kanak2 ini kerana mereka yg melawat tidak akan dtg dgn tangan kosong..huhuhu..menakjubkan...jum tgk...
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

makan anak sendiri

aku x dapat byk info ttg gmbar ni yg aku dapat cuma mengatakan seorang ibu sanggup memakan anaknyer sendiri..jika benar info tersebut.mmg sungguh kejam melihat gambar ini...ibunya sanggup memakan anak sendiri..
x nak cakap byk...jum tgk..
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

Tuesday, December 14, 2010

koleksi gambar melucukan(funny picture)

da byk gambar2 yg melucukan aku terima..so..aku nk kongsi ngam korang la sedikit drpd gmbar2 tersebut....jum tgk2
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

seni menggunakan pisang(amazing banana)

yg ni korang boleh mencubanyer di umah korang...time2 tgh boring kan..pegi dapur tgk ade seikat pisang kt atas meja..pau la skit pisang tu..hehe...mudah jer nk membuatnyer...korang cuma perlukan pisang dan juga maker..da ade pisang tu..conteng2 la ikut sesuka hati korang...tp biar la kreatif dan menjadi ape yg dicontengkan tu kalau x mau dimarahi oleh mak korang kerana mencuri pisang di dapur..hehhehee
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

Monday, December 13, 2010

lembu bertanduk satu(amazing cow)

ni satu lg kebesaran Allah S.W.T...korang pernah tgk x lembu bertanduk 1...????kalau x pernah..kali ni korang beruntung la sebab aku ade gambar lembu sedemikian...hehhe..jum tgk lembuuuuu istimewa ini..
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

rangka manusia terbesar dijumpai(Biggest Human)

sebenarnyer da lama berita ni tersebar,kalau x silap aku, mase aku skolah lg da dihebohkan pasal berita ni..cuma skrng bwu aku ingat balik..hehe...berbalik pada entry kali ni...x byk info yg aku dpt dr gmbar ni..tp setelah aku cuba kaji selidik dpt la jgk sedikit info(waaa macam ahli sejarah plak)...rangka ini dijumpai di Iraq oleh syarikat gas dan minyak drpd amarika..dan ade juga dijumpai di India..betul ker kejadian ini...?????.apa2 pon..hanya Allah yg maha mengetahuinyer..jum tgk
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

Sunday, December 12, 2010

kasut masa hadapan(amazing shoes)

dunia semakin maju...semua benda dah semakin canggih.tp ape yg aku nk paparkan ni adalah objek yg bernama kasut...tp kebanyakan kasut wanita la..hehehe..aku x tau la samada kasut ni boleh pkai atau hanya untuk pameran kerana aku belum jumpa lg orang yg pkai kasut macam ni...huhuhu...tp...mmg kreatif la sape yg mereka kasut ni...jum tgk
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnyer
Read more ...

Saturday, December 11, 2010

seni menggunakan pasir(amazing sand)

kali ni kita pegi ke tepi pantai...main pasir...hehehe...korang mesti pernah main pasir kat pantai kan..?? tipulah kalau korang x pernah main...huhu...kali ni aku nk share ngam korang ttg seni menggunakan pasir...kira macam bina bangunan,buat orang dan lain2 lg..korang nk tgk x...?????jum lerrrrrr tgkkkkkkkkkk
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnyer
Read more ...

Friday, December 10, 2010

teknik penyamaran menggunakan baju

kali ni aku nk ajar korang bagaimana nk jadi spy...huhuhu..nk jadi spy kene pandai menyamar baru x kantoi..tp bgaimana nk menyamar...????kene ade teknik dan tektik..haha.ape aku mengarut ni....berbalik pada post kali ni..korang tgk la sendiri beberapa keping gmbar yg aku paparkan ini bagaimana menggunakan baju untuk berselindung di sebalik dinding dan persekitaran..alaa. ala-ala sesumpah gitu...huhuhu...jum tgk
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnyer
Read more ...

Thursday, December 9, 2010

rambut ke muka..????

haaaaaaaa,kali ni korang kene teka....ni rambut ke muka orang,,,huhu,,aku x terpikir plak ade jgk org yg wat macam ni..ni kalau pegi kelas dgn rmbut camni..tentu x kantoi tido time lec tgh mengajar...huhuh...apa2pon...jum ler tgk rupa rmbut pelik ni..
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnyer
Read more ...

Wednesday, December 8, 2010

apabila kawasan pokok diganggu

sebenarnyer aku x tau nk tulis tajuk ape kat entry kali ni..hahaha.cuma apa yg dapat aku ckp..inilah akibatnyer apabila kawasan pokok dicerobohi...huhu..yer la..tgk la sendiri..basikal,kereta,papantanda abis ditelanyer..huhuhu..len kali,kalau nk tanam pokok sediakan ruang yg cukup untuk pokok membesar..pokok pon makhluk tuhan jugak yg hidup di muka bumi ini....x gitu..???
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnyer
Read more ...

Tuesday, December 7, 2010

pakaian yg x senonoh

huhu,,,mat saleh ni x abis2 wat bende2 yg pelik..kali ni diorang reka plak pakaian paling pelik..sungguh kreatif pemikiran diorang ni...tp syg..x digunakan di tempat yg betul..huhuhu..di sini aku tunjuk beberapa pakaian yg x senonoh  langsung tu..nape aku cakap cmtu..???korang tgk dan nilai la sendiri...
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnyer
Read more ...

Monday, December 6, 2010

masih hidup walaupon badan terpaksa dipotong

subahanallah......inilah kebesaran Allah...walaupon mangsa terpaksa dipotong dari perut ke bawah tetapi masih lg dipanjangkan nyawa oleh Allah...lihatlah betapa besarnye kuasa Allah....jum kita lihat gmbar ini..
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnyer
Read more ...

gambar-gambar ekstrem tahap gila

konfom kalau korang tgk gmbar ni mesti korang x sangka kan...ade jgk org yg wat benda macam ni...kalau la mati camner..??mati katak la katakan...huhuhu..ni la keje mat saleh kalau da diorang boring..aku pasti...korang x kan boring tgk gmbar gila mat saleh ni...jum layannnnn
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnyer
Read more ...

Sunday, December 5, 2010

vespa zaman perang

pada peminat2 kenderaan antik...disni aku nk share dgn korang beberapa gmbar vespa ketika zaman perang dulu2...huhuhu..korang tgk la sediri..vespa pon digunakan untuk berperang...kire canggih la pada zaman tu..jum tgk..
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnyer
Read more ...

tatu ayat kursi di badan wanita

aku x dpt sebarang info ttg gmbar ini..tp ape yg dapat aku katakan..sungguh hina perbuatan wanita ini...
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnyer
Read more ...

Saturday, December 4, 2010

akibat curi kabel(mati)

ni la akibatnyer curi kabel....da la mati semasa mencuri..mayat pon da kene seksa habis terbakar...aku pon x sanggup nk tgk,cuma aku post kat sini sebab nk kongsi nga korang sumer...mudah-mudahan menjadi pengajaran...kepada mereka yg nk mencuri kabel tu....batalkan la niat korang,,,huhuhu..akibatnyer...x berbaloi ponnnnnn...mati hina....disini aku paparkan 2 kejadian berasingan..yg pertama,mayat terputus dua...manakala,yg kedua,mayat hangus rentung...ngeri...huhuhu..jum tgk..
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnyer
Read more ...
There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews