Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Sunday, October 10, 2010

10/10/10 hari perkahwinan



sempena hari ini 10/10/2010..atau 10/10/10 pasti rmai yg akan melalukan sesuatu yg akan dikenang smpai  bila2 antaranya ialah melalui majlis perkahwinan...aku yakin..ari ni rmai org kawin..huhuu.hantaran pulak mesti 10k atau rm1010.10.hehe betul kan..????????...ok2...citer pasal post kali ni..sempena ramai org yg kawin pada ari ni..so..aku post gmbar candid semasa perkahwinan..tp yg mat saleh la...yg kat malaysia x der coz semua pengantin sopan pada masa tu...hahahahhaahhaha...jom tgkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya

psstt : pic yg last skali tu aku sarankan kalau nk kawin,wat majlis siang ari jer...hehhehe..mudah...

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

4 comments :

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews