Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Friday, October 8, 2010

diseksa sebelum dibunuh dgn kejam(video)



paparan kali ni x der gmbar...cuma video jer..hehe..best ke video ni..???..huhu...sbenarnya,aku sndiri pon berat kepala bila tgk video ni...seorang lelaki diseksa dgn kejam sebelum dibunuh dgn hammer rasanyer yg last tu..sblum mangsa mati..perut mangsa ditebuk dgn screwdriver n anda boleh lihat n dengar suara mangsa menahan sakit.....sungguh mnyedihkan..x mau citer byk.....berani tgk la.








video






psstt : ni bukan manusia tp setannnnnnnnnnnnnnn

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

9 comments :

  1. sumpah ngeri..tgk separuh jer...tkot oo0oo..tgk2 sambil muke tutup ngn baju..HAHAHA :)

    ReplyDelete
  2. mcm siak a
    kne tgk ramai2 bru bole

    ReplyDelete
  3. hahah..macam tgk video antu lak...heheh

    ReplyDelete
  4. allahuakbar..kejam org zmn skrg ni...bunuh org cm xde prasaan..cmne la agknya yg die ase kalu kaum kluarga die yg kne cmtu...nyilu tgk org skse kucing,ni plak org sksa org..

    p/s: kalu aku wat gtu kt pemangsa tu best x??hehehe......:P

    ReplyDelete
  5. huhu,,ni la bila agama tiada dalam diri seseorang...huhuhu...

    best la kalau x kene tangkap...hahhaha

    ReplyDelete
  6. peh...rasa nak pitam pun ade aku tengok,memang real!

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews