Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Wednesday, October 20, 2010

ISLAMIC fashion cara 1MALAYSIA...(kerajaan BN promosi pakaian ISLAMIK ala jahiliah)



Rosmah rasmi festival pakaian Islam?..Rosmah Mansor sokong cara pemakaian Islam? Rosmah Mansor berbicara mengenai pakaian wanita Islam?...

Maka tidak peliklah, festival pemakaian islamic yang diadakan Kuala Lumpur April lalu menampilkan cara/fesyen pemakaian muslimah versi 1Malaysia Umnoapco (yahudi)..sungguh terhina lagi memalukan!

Salah satu agenda terbaru dajjal bagi membogelkan pakaian MUSLIMAH Malaysia dan Indonesia yang diterajuai oleh kerajaan 1MALAYSIA, Rosmah Mansor!!..

Penyokong parti islam umno
pasti terharu dengan bini PM Najib Razak ini..wallahua'lam..

tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya 

lihat pada pakaian model diatas,terdapat kalimah muhammad secara terbalik

psstt : manew pegi ulamak2 dan mufti2 yg diiktiraf malaysia..????bisukah meraka...?????
                                      

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

21 comments :

  1. huh...melampaunye...!!!!
    cam menghina islam..takyah lah guna nama islam dlm fesyen show nih!!!!

    ReplyDelete
  2. hehe....mmg x patut digunakan pon...

    ReplyDelete
  3. memang betoi.. dh terang lagi bersuluh pakaian tu x menutup aurat. lebih2 lagi pekaian yang jarang.. islamic pada nama je..

    ReplyDelete
  4. Sabda Rasulullah s.a.w :- " Umat islam akan mengikut jejak langkah @ cara hidup orang YAHUDI & NASRANI hinggalah dalam urusan yang kecil dan perkara yang tidak munasabah "

    Hadis Rasulullah s.a.w:“ Barang siapa yang meniru atau mengikuti sua...tu kaum (agama) maka dia termasuk kaum (agama) itu”.

    Apa bole buat, cuma cepat-cepat kt berdoa supaya kemenangan menjadi hak milik islam, supaya kita boleh mengubah sistem sekular yang diguna pakai sekarang.. Allahhurabbi..

    ReplyDelete
  5. macam bangang je org2 yg anjurkan, org yg rasmikan, org yg reka,org islam yg bertepuk tngn kat majlis tu pon bangang...dan lagi satu tak silap aku dato' shah rezza yg reka pakaian2 ni sume...adesss...
    bnde macam ni wajib kite benci dan marah oke!! (marah ni~~) huhu

    ReplyDelete
  6. hahaha....nk wat camner...pemimpin kita...nk memimpin bini sendiri pon x boleh...ni nk memimpin seluruh rakyat..ish2...

    ReplyDelete
  7. apa nk jadilah bini najib ni..tak payah mimpilah orang nok sokong laki dia sbb bini nya dah terang lagi bersuluh mencemarkan islam dan menghina nabi muhammad s.a.w .wahai Dato' seri Najib..mmg kamu tak tau ajar bini cara berpakaian islam ..tgklah apa yg dibuat..lebih baik Dato' seri pimpin bini tu dulu sebelum menjadi pemimpin kepada rakyat Malaysia..NEGARA ISLAM KONON...

    ReplyDelete
  8. betullll...199% sokonggggggggggg...

    ReplyDelete
  9. fesyen putar alam....ape nie...!!!!?

    ReplyDelete
  10. marilah undi pas

    jalankan undang hudud

    ReplyDelete
  11. pergghh..idup rosmah mansor..!! hik3..

    ReplyDelete
  12. huhuhuh mcm hampehhh... huhuhu rosmah bangga sungguh

    ReplyDelete
  13. memang dunia sikit lagi kiamat

    ReplyDelete
  14. ni bukan islamic fashion ni..ni fashion org kapir ataupun org xde agama ni...MEMALUKAN AGAMA ISLAM JER...BAHALOL BABI LA

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews