Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Friday, October 15, 2010

kenapa media tidak siarkan ini..??????????????????



Sedih dan pilu mengenang peristiwa yang menimpa salah seorang penyokong Kelantan di Stadium Shah Alam Selangor selasa lalu. Malah lebih perit dan pilu apabila membaca luahan salah seorang penyokong Selangor yang berbangga memukul mangsa setengah mati. Apa yang ingin didedahkan ini bukan untuk mengapi-apikan suasana tetapi ingin minta jasa baik kekawan yang menyaksikan kejadian ini membantu pihak sukarela yang ingin membantu kes ini untuk bertindak mengikut undang-undang.
Amat kecewa bercampur geram setiap kali memgimbau kembali peristiwa ini apabila membuka laman web sosial tetapi ini bukan alasan untuk seluruh penyokong Kelantan membalas dendam, dimana ianya akan dilihat lebih memburukkan keadaan dan persepsi masyarakat luar apabila isu keganasan penyokong sering dilaporkan secara berat sebelah.
Kami cuba merungkai kejadian mangsa yang dipukul ini samada masih hidup atau mati kerana salah seorang yang mendapatkan mangsa telah mengemailkannya kepada kami gambar-gambar. Sinopsis kes ini cuba dirungkai dan masih perlukan bantuan dari mereka yang tahu kejadian ini.



disini ade gmbar ketika penyokong kelantan dibelasah teruk oleh penyokong selangor..dan ini anda tidak akan dapat lihat di media tempatan..!!!!!!!!!!!!!!!  
tekan READ MORE untuk lihat gmbar penyokong kelantan dibelasah


Berita Kereta Polis dipecahkan cermin dan dikemekkan oleh penyokong Selangor tidak pernah disiarkan

KAMI BERHARAP MEREKA YANG TAHU KEADAAN MANGSA SEKARANG SILA HUBUNGI info@theredwarriors.com.
sumber the red warrior

psstt : korang ade mata,otak,so...korang fikir la sndiri..............

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

25 comments :

  1. Ikut lapuran, beliau mati kerana sesak nafas...takde yg tampil buat report polis ke???

    ReplyDelete
  2. yg mati tu mmg la...tp yg ni belum mati...ade 2 kes time tu...ko x tau sebab ko tgk berita dlm tv jer..kan betul aku cakap..ramai yg x tau.....media tahikkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  3. kalu hok klate buat..napok sgt SALOHHHH ..kalu hok ngri laen buat..x napok..wat the pakimmM is!!!~~
    utk hok lepass 2..
    seroh tuhe blakoo..bia tuhe nilai.utk hok male ni..smoga xdok gapo2 hok blakuu..
    AMIN!!~~

    GOMO KLATE GOMO

    ReplyDelete
  4. yer..betul2....ni pegi x male ni...?hehehe

    ReplyDelete
  5. hehe..dop g..mugo xdok d klate ekpown..kalu ado d klate sero SEMANGAT ugopp nok g..nok tgk muko sep2 meto..brani nk mari klate..
    thu la sek demo langit tinggi ko rendohh male nihhh!!!~~
    haha..

    ReplyDelete
  6. hahhaa..male ado sep selangor...pkai baju biasa jas...tubik awal...tgk...ado ko sep kelate katok...x dop...

    ReplyDelete
  7. hahha..bkpow? kalu ado ore katok mengatok..mesti nok join etekk dihhh? hehe~~!!!
    tapi..xpoo..puah hati dohh..SEP kito MENE..yeSSSS
    hahaha~~!!!

    ReplyDelete
  8. slot nasik lemak kopi o lgu mano? kwe xtgk pg td..kalu ad link2 dw.. mitak tolg uplod la..

    ReplyDelete
  9. kawe miss jugok...sedar2 pkul 10..haaha...frust2

    ReplyDelete
  10. sape suruh bawa mercun dalam stadium..xde semangat kesukanan langsung..nak bergadoh jer keje..

    ReplyDelete
  11. sape yg start dulu..??????????????????????????
    pegi stadium la..jgn dok tgk dlm berita jer

    ReplyDelete
  12. Ade otak, tapi sayang tak pandai gune ngan sebetul-betulnye kan..

    ReplyDelete
  13. Baru bertemu buku dengan ruas..selama ni puak diorang je yang merusuh..sekali dah kena macam ni semoga beri pengajaran kpd geng2 budu..tak payah nak tjuk samseng..

    ReplyDelete
  14. amboi cik anon kat ats tu...sdap jh kecek...xsemua ore klate nih samseng...ble dah jd gni smua kena amek pngajaran lah xkira la asal dr mane2 pon...cam bodoh jh statement awok tuh cik anon..

    ReplyDelete
  15. mmg bodoh pon nor...dia dengki ngam kelate ni

    ReplyDelete
  16. pa,aku tgk tmpt aku uia ni smua sek2 klate hok prangai molek....tolol pon sket2 jah tp pikir ko ore lain jgk...pandai jago mugo sdaro islam blako tu gk...-mamek- (igt aku dop? haha kemah blog demo)

    ReplyDelete
  17. hahhaa.ingat la boha...hahahahhaa..sep kelate buke tolol tp nakal jas...hahaha

    ReplyDelete
  18. beng0ng la.. siye k0 bud0p 2.. sep klate xd0p p0m wt gitu k0 sep2 dy.. bkp0 la jaat sgt..

    ReplyDelete
  19. menate sunguh la sek selangor..x po ad ubi ad batas..ad ari leh timbok plok...

    ReplyDelete
  20. hahahhaa..jange bos..kito timbok katok 5-0 ker 8-0 ker x po..hehehhe

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews