Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Tuesday, October 12, 2010

muka mangsa roller coaster



hahahaa...x sempat nk tulis da ketawa aku ni.hahaha..korang pernah naik x roller coaster...???.kalau yg da pernah naik mesti da dapat rasakan kepantasan roller coaster tu bergerak tp,adakah anda sedari..bagaimanakah mimik muka wajah anda ketika berada di atas roller coaster tu..?????....hahaha.kat sini aku postkan beberapa gambar mereka yg da control muka masing2 tp apakan daya....roller coaster lebih ganazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.!!!!!!!!!!!!!!
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya


psstt : hehe,,gambar yg last skali ni x tau la nk ckap ape..tp konfom kene sikit sorang..hehehe

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

3 comments :

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews