Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Friday, October 15, 2010

orang cermin



huhu...kalau korang pernah pegi BB mesti korang pernah nmpak orang kenit emas kan..??ala..yg dia cat badan dia dgn topi2 skali warna emas tu...pastu duduk atas kerusi dan x bergerak..tp yg ni bukan orang emas tp orang cermin...hehee..camner,cat badan guna cermin ker..?salah2...nk tau..korang tgk la gmbar ni...
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya





psstt : dia hanya boleh berdiri....x boleh duduk..kalau duduk konfom pecah...hahahaa

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

8 comments :

  1. ni lah konsep baju halimunan. tapi masih tahap prototype kot...

    ReplyDelete
  2. hahaha..jolo2..kalu dio duduk..xdok doh la status "org cermin 2"
    hahah!!

    ReplyDelete
  3. hahha..ni kalau dok dlam bilik mandi yg byk cermin konfom x perasan..hahhahahhahah

    ReplyDelete
  4. hahaha..naka naka dihh? bukey stakat xperasan..meme siakk wat nilik apoo ehhh..kaba2 gerok..pengsan la ambo..hahah~~

    ReplyDelete
  5. hahahahha.....nop try weh skali...sedak sero..hahahhahhaa

    ReplyDelete
  6. hahahahahaha!!! chisss~~
    jange di tra laaaa!!
    hok 2 bru AMAZING GILA!!
    haahaha~~

    ReplyDelete
  7. hahaha..len kali jadi org berlian plak..lagi cun..nmpak mcm kace gak kan :)

    ReplyDelete
  8. HAHHAA..KONFOM X SEMPAT DUDUK LAME....DA KENE SAMUN...HAHHAAA

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews