Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Saturday, October 9, 2010

seni cermin kotor



post kali ni x der ngeri2 da...huhu..coz rmai yg komen ckp blog aku ni blog org mati...hahahaha..nti x der org nk view pulak..huhuh....aku nk wat camner da sumer yg antar gmbar kt email aku sumer gmbar2 yg mengerikan...so.aku trpaksa la post kan..hehe...aku alu2 kan korang antar pic yg menarik atau pelik untuk dikongsi..hehe..bukan x kasi antar pic ngeri..tp lau ade sesuatu yg lebih menarik..ape salahnyer dikongsi kan..???..hehe...da da.. membebel jer keje aku ni...

berbalik.pada post kali ni..korang pernah tgk x cermin kete yg kotor berdebu.???? biasanya korang wat ape bila korang jumper cermin tu..?? dulu aku pernah la conteng dgn tulisan mengejek member2 kan..huhuh..tp sebenarnya cermin yg kotor itu ade manfaatnya bg mereka yg kaki lukis..hehe..naper aku cakap camtu..?? jom tgk.......................
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya



psstt : vandalisme ker ni...??????????

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

No comments :

Post a Comment

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews