Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Tuesday, October 19, 2010

senjata perlindungan orang asli yg digunakan hingga kini



hehee,,post kali ni x der la ngeri ke,seram ke,,,tp kelakar ade la skit2...hehehe...nape aku ckp camtu...???..ye la,,,gambar yg akan dipaparkan ini merupakan gambar senjata perlindungan orang asli dulu2,,,ape yg dilindungi tu..????? korang pikir la sdiri..hahahahhahaha,,,tp,,,yg kelakarnyer,,,senjata itu menjadi rebutan manusia skrng,,lebih2 lg time musim world cup kat afrika selatan ari tu...sumer pakat nk beli...hehehehe....x caya,,,,tgkkkkkkkk la
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya 

 
psstt : ini la senjata itu,,aku x paham kenapa orang letak dalam mulut..hahahaa

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

4 comments :

  1. kah..kah... lawak..lawak. Tp, tak kisah lah dia letak kat mulut tu. Cuma nak tahu yang sarung panjang tu...senjatanya pnjg tu jugak ke??? huhuhu...

    ReplyDelete
  2. hahaha..yg tu kene tanyer tuan empunya badan ler..hahahahahaha

    ReplyDelete
  3. pas tiup vuvuzela, trus pasang balik ke tmpat asal..haha

    ReplyDelete
  4. hahaha. boleh2..tp jgn kongsi2 yer..hahahhahhaha

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews