Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Wednesday, October 6, 2010

ular berkepala manusia..?



mula2 trkejut jugak tgk gmbar ni...ye la kan,,wujud ke haiwan macam ni..huhuhu..kalau la time show ular tu aku ade kat situ kan...konfom berpuluh2 gmbar aku snap...hehehe.rasa cam dengki pulak ngam budak tu coz dapat tgl real depan mata..huhu.......berbalik pada gmbar ni,,rasanya gmbar ni diambil d indonesia...ape2 pon..layannn..
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya
psstt : ular ni idup lg ker time tu...?

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

6 comments :

  1. bende ni sbnrnye fake la kwn2
    badan pompuan tu sbnrnye badan kelawar pastu rambut die lak dr rambut kude..
    ak ad tbace kt satu laman web psl penipuan ni tp ak x igt dh link die ;))

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews