Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Tuesday, November 9, 2010

beriadah cara pakaian islam



Islam tidak pernah menghalang kita untuk beriadah sesama keluarga dan juga kawan2...cuma..batas2nyer saja yg harus kita patuhi....kali ni aku nk share ngam korang cara2 berpakaian yg betul bg kaum2 hawa ketika beriadah...huhuhu..tgk la sdiri...bukanyer mengganggu riadah anda pon jika berpakaian begini...hehe..hendak seribu daya,x nak seribu dalih.....
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnyer















 psstt : org lain boleh wat x kan kita x boleh wat..????

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

10 comments :

  1. Betul lah ni,

    Tp ada gambar yg tak berapa nak okay kot.

    Sbb walaupun tutup semua, still nmpk body shape.

    Aku bg pendapat ja :)

    ReplyDelete
  2. yup2..mmg pon..cam gmbar first tu..kurang sesuai..hehehe..

    ReplyDelete
  3. wahhh.. yang bwk surfboard tu cool!

    ReplyDelete
  4. x sesuai kowt.....
    dalm Islam kaum hawa bukn hanya kne tutop aurat, tp bentuk tubuh & warna kulit bhagian aurat pon kne jge...pmakaian tudung pon ade cara btul nye..., cam gambar kat atas ni....cra pkai tudung salah...pkaian dowg pon salah gak....
    p/s: hanye mnerangkn sedikit pngetahuan agama yg ade....maaf klu trasa...=)

    ReplyDelete
  5. betull...gambar yg mula2 tu mmg x sesuai...

    ReplyDelete
  6. biru atas tuh over sgt, tak sesuai rasanya. longgar is better

    ReplyDelete
  7. lawa . comel .
    memang taste aku la :X

    ReplyDelete
  8. tu muslim negara lain..kalau muslim malaysia..huh~! kalau boleh nak bogel je terus..buat malu jer..!!!

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews