Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Wednesday, November 17, 2010

koleksi berani mati para pekerja



haluuuuuuuuuuuuuuu....huhuhu...kali ni aku nk kongsi ngam korang ttg foto2 berani mati para pekerja ni...diingatkan juga,ini bukan cubaan bunuh diri yer,,,.....ade yg jadi buruh binaan,ade yg repair aircond dan macam2 lg la..tp yg komfomnyer..mereka ni x takut mati..hahaha..mmg amazing la diorang punyer gila..hehe..harap korang enjoy yer..di kesempatan ini juga..AMAZING GILA nk mengucapkan SELAMAT HARI RAYA KORBAN kepada semua yg beragama Islam..hehe,,ingatlah org tersyg di hari yg mulia ini...
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnyer

























psstt : huhu,,bahayaaaaaaaaaaa,,,jgn tiru tauu

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

9 comments :

  1. mmg gilo laaaaa~hahaha..xrayo mano sep2 nih..sep dio la hok berkorban..haha

    ReplyDelete
  2. sempena raye korban. hehe..
    dorang wat cmni. utk mte pencarian rezeki dorg. ngeri. tapi tu je la care dorg nak dpt duit kan

    ReplyDelete
  3. kelas kelas kelas...

    ReplyDelete
  4. gayat aku tgk..huhuh

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews