Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Thursday, November 4, 2010

new header...first contest...?????????????



hhhhhhhhaaaluuuuuuuuuuu haluuuuuuu org2 kampung sekaliannnnnnn..!!!!!!!!!!!.huhuhu...aku da ade header baruuuuu...huhuhu...lps ni x der da komen nk pengsan la,nak muntah la biler masuk blog aku..hehe...tima kasih atas semua kritikan membina itu....skrnggggg...hope korang suke la header baru aku tu................."sambil menyelam minum air".ehhhhh..nape aku cakap camtu..hehheh..nak tau x..???........sbenarnye..aku da di tag oleh CIK NAD untuk masuk pertandingan ni..pertandingan ape..??.nak tau korang baca la dgn lebih lanjut kat bawah tu...kire cik nad la yg paksa aku join..ekekekeke..jgn marah cik nad....huhuhu..aku x berharap pon nk menang,cuma aku mencuba jer...maklum la..first la katakan...lg pon.blog aku pon berusia x lebih dr 30 ari lg..huhuhu...budak mentah la katakan..apapa pun..mencuba lebih baik dari melihat..huhuhuhuuuuuuuuuuuuaaaaaaa

 ...Tarikh tutup penyertaan 6/11/2010...
Tapi..macam biasalah ada syarat2 yang korang kena buat kalau nak hadiah...[hehe]...
1. Buat post mengenai pertandingan yang cik Alienelliz buat ni.
2. Pastikan gambar2 dalam post pertandingan ini ada dalam post yang akan korang buat.
3. Letakkan link pada post korang untuk terus ke post pertandingan ini.
4. Tag 3 orang kawan korang supaya diorang tahu akan pertandingan ni...
5. Hantar email kepada : alienelliz@yahoo.com
Pastikan korang hantar nama, no. tel, dan laman web blog korang.

"  Hadiah Top Up akan di masukkan pada no. tel yang korang bagi.  
Hanya untuk no. Maxis, Celcome dan Digi."

6. Kalau korang dah buat syarat 1-5, korang tinggalkan komen kat ruangan komen post ni
dan CIK ALIENELLIZ akan datang tgk blog korang
last skali,pasal tag 3 member..ni yg susah skit..tp..mereka yg bertuah ialah:



psstt : jum la reramai masuk....bwu la meriahhhhhhhhhhhh..

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

8 comments :

  1. Tak kira apa pun sebabnya, rasanya header ni lagi menawan. Sblum ni orng yg lemah semangt buka je nmpk header terus tutup... heheh.
    Anyway good luck bro..

    ReplyDelete
  2. hehehe..tq bro..hehhe..bro pon jgn lupa masuk pertandingan tu yer....hehhe

    ReplyDelete
  3. ohh tidak!! tidak penah ku memakse dirimu! ceeewahh ayat~ ape2 pon gud luck..kite tunggu keputusannye~yayyyy!!

    ReplyDelete
  4. hehhee..sajer jer jual mahal konon org paksa..hehhehehehe

    ReplyDelete
  5. tqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews