Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Wednesday, November 10, 2010

sekolah di palestin



kejap lg maka genaplah satu purnama usia amazing gila ni...tima kasih jgk kpd korang yg byk support blog ni dari segi komen,view dan lain2 lg....kata amazing gila..sepanjang usianya 30 ari ni...beliau sgt gembira..hehehheehheh....da2..mengarut jer..untuk post kali ni..aku nk korang tgk suasana skolah di negara Palestin..bersyukurla kita yg ade skolah yg cantik.2,3,4 tingkat,ada library lg,kantin pon ade dan juga guard pon ade...huhuhu..tp...di palestin...bangunan sekolah mereka runtuh...hanya adakan kelas di celah2 runtuhan bangunan dan juga di tepi2 jalan...walaupon suasana begini,mereka ttp cekal untuk menuntut ilmu...tp korang...nk p skolah pon malas...kalau pegi pon ponteng...pegi cc jgk...hehehe...same ler aku pon..huhuhu..jum la tgk suasana skolah di palestin..........
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnyer









 psstt : tgk la betapa sedihnyer suasana menuntut ilmu di palestin

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

6 comments :

  1. kejamnye..huhu..
    padahal budak2 nk belajar je pon..

    ReplyDelete
  2. Ni sekolah ke pusat tahanan ni... kasian betul dgn budak2 tu..
    Rejim zionis binawe!!

    ReplyDelete
  3. babi sguh nate yahudi...fuck zionist..

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews