Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Friday, November 12, 2010

spiderman made in India



korang mesti kenal kan spiderman...????..tipu la kalau korang x kenal..manusia yg melekat di dingding...huhuhu..ok2..berbalik pada post ni...ape spaiderman made in india...ni haaaa...spaiderman ini berasal dri india...lokasi tempat ni..aku x sure..tp..di india la...huhuu..nakt tgk x aksi spiderman india ni...tekan read more
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnyer




 psstt : aku sedang cari gmbar spiderman malaysia plak...hehehe

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

4 comments :

  1. perghhh. ingt ko nok jatuh doh sakni.

    ReplyDelete
  2. hhahaa..x tau la dio idup lg ko x loni..hhahahaa

    ReplyDelete
  3. ada glue kat dinding tu, tp blh tanggal la. hahaha. (komen x puas ati =P)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews