Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Friday, November 5, 2010

tangkap ular guna cara tradisional



kalau kite mesti lari jumpa ular kan..tp bagi orang asli yg kat negara mana ntah ni,ular adalah rezeki mereka..hehhe..makan la tu..tp..mereka x ambik ular yg kecik2..kalau jumpa pon mereka lepas gak,kira tggu ular tu besar ler..huhuhu.............berbalik pada gmbar ni...orang asli ni nk menangkap ular yg berada di dalam lubang...korang tau x cara camner nk tangkap ular ni...???..org asli ini ade resepinyer..huhuhu..macam masak2 la plak...x la..korang tgk la gmbar kat bawah yer..cara2nyer ade kat situ..kalau berani try la wat..hehehhetekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya
 psst : berani ke korang.....?????



Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

6 comments :

  1. kalo aku x berani weh..bek beli jer daging kt kedai..hahaha

    ReplyDelete
  2. hahhaha...sep dio amarika...x po..ular takut ko sep dio..hahhahaha

    ReplyDelete
  3. ni bekalan untuk seminggu ni..huhuhu

    ReplyDelete
  4. haha..nyaknyoo ko telo2 ulaaa

    ReplyDelete
  5. hahaha..wat telur masok separuh la..haha

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews