Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Wednesday, November 17, 2010

video gadis melayu minum arak



hai hai haiiiiiiiiiiiiiiiiii...huhu..kali ni aku post video plak...da asyik2 gambar jer..mesti borim kan..??hehe..video ni memaparkan gadis2 melayu yg tgh menyambut party kot....tp yg konfomnyer minum arak la..ish2...anak sapa la ni...apa2 pon...korang tgk laaaaaaaa...dan.. berilah komen membina yer...huhuhu


video
psstt : apa nk jadi dgn remaja2 skrng.........

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

19 comments :

  1. Perghhhhh.. dasat2. Dah macam minum air suam gayanyer...

    ReplyDelete
  2. mmg x boleh jd calon isteri...huhuuuu

    ReplyDelete
  3. keno rejam smpai mati sep2 ni nih..gilo molek...

    ReplyDelete
  4. inilah masalah remaja zaman sekarang.....

    ReplyDelete
  5. fuuuuhhhhhh...
    hebat-hebat....
    mcm x cye je ku tgok....
    ingatkan omputeh je minum..
    rupa-rupanya anak melayu...
    hhmmmm....
    malu tol lah...

    ReplyDelete
  6. Rase cam nk Rider Kick jea sesekor nih... HJ btool..

    ReplyDelete
  7. terengganu ni..pelat tengganuuuu tu

    ReplyDelete
  8. report aluh.. ade bkti tu

    ReplyDelete
  9. mcm new york babe. hahahahahahaa

    ReplyDelete
  10. itu rumpun 'Melayu' filipina kot....mg patut pun

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews