Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Wednesday, December 1, 2010

10 manusia paling buruk di dunia



ni adalah anugerah muka paling buruk...hehehe...aku pon x tau nk cakap ape..ade jgk manusia macam ni kat dunia..dah la mengubah ciptaan tuhan..ubah pulak.bukan untuk kesempurnaan tp,menjahanamkan muka sendiri..hehehehe...post kali ni aku nk share ngam korang 10 manusia paling buruk..korang tgk la..gerenti buruk..huhuhu..ape2 pon..korang teka..yg manew paling buruk..?????
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnyer









 psst : sape paling burok..????????

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

15 comments :

  1. serius buruk!!yang tang hidung tu xleh bla..leh tadah ujan kot..heheh

    ReplyDelete
  2. tergelak tgk yg macam leopard tu,,,hahahaha

    ReplyDelete
  3. ade jgak orang cham ni yer...
    mgkn dia ingan cantik kot...

    ReplyDelete
  4. hahhaa...aku pon x tau nk ckp ape..hahahahahahhahhahaaha

    ReplyDelete
  5. hahaha...sep2 paling bodoh d muka bumi!!doh la huduh..bodoh plok tuh..kesian..

    ReplyDelete
  6. minta tukar2 link tuan sbg tanda sokongan

    http://harapan-terbaru.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. plg burok skali yg idong gdabak nk mampos tu ! plg bengong skali yg muke ade tnduk mcm jin n tlinga cam org asli tu... plg mnymph tgk yg yg mcm harimau belang tu.., yg plg cool pic no.2.., yg plg kesian pic no.3 sbb dia malu nk ttp parut2 yg dia ade ! hihihih...mcm2

    ReplyDelete
  8. sygnya badan elok2 pg buat pelik2..adui..sakit lak tu..

    ReplyDelete
  9. ni lah manusia yg x tau bersyukur pada Allah s.a.w, dah di ciptakan jadi manusia nk pula jadi binatang...

    ReplyDelete
  10. geler geli tenguk
    mau takde selera makan pasni dah

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews