Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Saturday, December 4, 2010

akibat curi kabel(mati)



ni la akibatnyer curi kabel....da la mati semasa mencuri..mayat pon da kene seksa habis terbakar...aku pon x sanggup nk tgk,cuma aku post kat sini sebab nk kongsi nga korang sumer...mudah-mudahan menjadi pengajaran...kepada mereka yg nk mencuri kabel tu....batalkan la niat korang,,,huhuhu..akibatnyer...x berbaloi ponnnnnn...mati hina....disini aku paparkan 2 kejadian berasingan..yg pertama,mayat terputus dua...manakala,yg kedua,mayat hangus rentung...ngeri...huhuhu..jum tgk..
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnyer






 kes yg kedua







psstt : mati dalam keadaan yg hina

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

5 comments :

  1. ya allah !!!!
    klau nk curik pn..., curik la bnda yg xbahaya sgt mcm rompak umah org ker, klau kantoi skalipn, org blasah pkai kayu besbol je !
    astaufirullah...... mtk djauhkan dr kturunanku dan keturunan2 kamu juga ! AMIN

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews