Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Friday, December 17, 2010

bersahabat baik dengan haiwan liar



korang percaya x yg ade manusia bersahabat dengan haiwan liar seperti singa..?????..mesti rmai yg cakap aku tipu kan...x per...aku ade bukti gambar kat bawah ni...korang tgk la sendiri...tp kalau korang still x percaya...aku ade plak bukti video ni..haaaaaaaaaaaaaa...nk cakap ape lg...mmg tersentuh la bile tgk video ni...bygkan..selepas beberapa tahun..singa tu masih lg ingat 2 orang mat saleh ni yg pernah menjaganyer suatu ketika dahulu..tgkkkkkkk..haiwan pon masih ingat budi...kita manusia....????bab kate org kelantan "x malu ko nate"..huhuhu...tekan read more lau nk tgk video
tekan READ MORE untuk lihat gmbar dan video seterusnya







psstt : camner..??best x video ni..???sebenarnyer da lame video ni..aku bwu terpikir nk upload..hehee

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

8 comments :

  1. nk nangis tngok... how sweet giler..
    da la comel... eeeeeeeeeeee.....
    geram!!!!!!

    ReplyDelete
  2. seronok kn... klu kite dpt kwn baek cmni...
    susah sbnrnye nk dpt kwn yg btul2 nk hadapi susah sng ngn kite ;)

    ReplyDelete
  3. huhuuhu...geram kat mat saleh ker singa..???hehehe

    ReplyDelete
  4. yer2 betul...skrng ramai kawan time2 senang jer...huhu..susah...harammmmmmm

    ReplyDelete
  5. 1ST TIME AKU TGK VIDEO NIE KT FB MMBR AKU., AKU RSA SEBAK... NK NGS ! MENATANG LAK CMTU.., MNUSIA????

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews