Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Tuesday, December 28, 2010

burger paling besar(World's Biggest Cheeseburger)



korang pernah makan cheeseburger x...???????ala...tipula x prnah makan...kali ni aku nk korang tgk burger keju yg paling besar sekali...buger ni dibuat di thailand..nama restoran yg membuat burger itu ialah Bob BBQ & Grill di pattaya...dah2....x nak cakap byk...tgk jer ni,,,,
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya






 psstt : ni 10 org makan pon x abis ni.....

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

10 comments :

  1. mak aih, sedapnye.. ni jamuan satu kelas pon cukup nih!! haha

    ReplyDelete
  2. pergh, makan ni bukan stakat kenyang je, dengan gigi2 boleh tercabut.
    haha
    =))

    ReplyDelete
  3. blh tcabut rahang klu dok mngunyah burger nih.. hu3..

    ReplyDelete
  4. sedap giler cheese burger . law bawak g kolej ,
    mau nyer brebut . huhu ;p

    ReplyDelete
  5. sebulan tak habis.

    visit my blog (:

    claraemilycancer.blogspot.com
    claraemilycancer.tumblr.com

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews