Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Friday, December 17, 2010

haiwan belaan pelik mat/minah saleh



orang2 barat ni x abis2 dgn kepelikan diorang..macam2 diorang cuba wat..hinggalah haiwan liar pon dipelihara...huhu...buang tabiat betul...kat bawah ni aku nk kongsi dgn korang gambar2 pelik haiwan liar yg dijinakkan oleh orang2 barat ni...kalau kat malaysia boleh ker...???????
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya









 psstt : jgn kantoi dgn pegawai perhilitan sudahhhhhhhhhhhhh

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

7 comments :

  1. nak bela yg last skali tuuuuu~ haha.. ngeong2~ :D

    ReplyDelete
  2. hahaha...x silap dia makan anai2..ehhehehe

    ReplyDelete
  3. wauuu....mereka sgt kretip & lain pd yg len !!
    pd yg bela singa.., hati2.., anda mungkin akan dmakan nnti...., haha.., pd pembela makan semut..., umah anda pasti selamat dari semut. haha.., pd pembela buaya.., sila lepaskan boya anda sebelum dia mmbesar bgai johan..huhu
    kepada pembela babi lak.., ANDA DILARANG MEMBAWA PET ANDA MASUK KE MALAYSIA DENGAN BERLELUASA.. hahahaaaaa

    ReplyDelete
  4. hahahahhahahhaha.....betul2....pada pembela babi..pagari haiwan anda itu..haahahaha


    ape yg silap../???

    ReplyDelete
  5. ade gak yg nak bela buaya? haih !

    ReplyDelete
  6. hahhaa...lelaki tu mmg buaya darat....hhhee

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews