Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Saturday, December 25, 2010

jalan raya yg menakjubkan(amazing flyovers)



kat malaysia x der lg kan flyover yg macam ni...????kalau ade konfom x der da jem sana jem sini...sumer kenderaan  bergerak pantas..yer la..dah jalan  bertingkat2 kan...aku rasa la..kat malaysia pon patut ade flyover yg 4,5 tingkat macam ni memandangkan jalan da x mampu menampung jumlah kereta yg banyak...jem la maksudnyer tu..disini aku sertakan beberapa flyovers yg gilaaaaaa la...hehehee.jum tgk..
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya





 psstt : hehehehe...lau tersesat kene u turn jauh ni...hehehhehhehe

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

8 comments :

  1. raksaksa ngan ultraman memang x leh main kt sini... bahaya.. ;p

    ReplyDelete
  2. nie bukan takat sesat nie....
    nie kalau elok mula2 nak p balik pahang leh sampai ker antartika nie hahaha

    ReplyDelete
  3. hahahhahaa...pkai gps yer....ahhahhaa

    ReplyDelete
  4. pening gua tengok... huh
    KL x sampai tahap ni lagi

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews