Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Sunday, December 12, 2010

kasut masa hadapan(amazing shoes)



dunia semakin maju...semua benda dah semakin canggih.tp ape yg aku nk paparkan ni adalah objek yg bernama kasut...tp kebanyakan kasut wanita la..hehehe..aku x tau la samada kasut ni boleh pkai atau hanya untuk pameran kerana aku belum jumpa lg orang yg pkai kasut macam ni...huhuhu...tp...mmg kreatif la sape yg mereka kasut ni...jum tgk
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnyer











 psstt : ni kalau pakai konfom jd diva...hahahaha

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

12 comments :

  1. haha.. yg kasut ikan tu.. agak2 x ckup lauk kat umah.. leh amek sekor wat masak :P

    ReplyDelete
  2. hahahhaa....tp jgn lupa ganti balik tau....hahhahahha

    ReplyDelete
  3. hahaha gila kowt hehe
    haihhklu jual murah pun x mau ehh hehe

    ReplyDelete
  4. eleh..kalau ade konfom pkai gakkkkk

    ReplyDelete
  5. suke kasut yang pakej ngan sluar skali tu.. nakkkk

    ReplyDelete
  6. hahaha..ni kalau pkai seminggu x bukak..hahahaa

    ReplyDelete
  7. hahaha nice gle kowt...yg daun uh kalo stedi..cm nk pkay jeh :DD

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews