Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Saturday, December 18, 2010

koleksi kek yg ngeri(amazing cake)



kali ni enrty ngeri plak....hahahhaha..tp ape yg ngeri...kek ni la...macam maner la boleh dtg ilham untuk buat kek yg macam ni..aku tgk pon x der selera...korang rasa korang boleh makan x kek yg macam ni..???????? x pon time besday korang parent beli kek n then korang bukak kotak kek tu tgk2 rupa kek tu sama macam ni...agak2 korang boleh telan x..????????????????hehehe..jum tgk koleksi kek ngeri
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya
















 psstt : bg free pon aku x nak...hahahhaha..wekkkkkkkk

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

15 comments :

  1. tengok pun dah loya... tak makan la npknya kek ni...

    ReplyDelete
  2. klau sdp boleh telan pnyelah.haha

    ReplyDelete
  3. eee... niyh mesty sempena hari ape tuh halowen eah?? eee ta lalu :O

    ReplyDelete
  4. happy birthday to u,
    dapat kek berhantu,
    nak makan tak lalu,
    jual pun tak laku...

    p/s: buat rugi tepung jer makcik ooi!

    ReplyDelete
  5. hahahha..siap pantun lg ni...kene balas ni...

    tgk kek yg sedang beku,
    pilih jer yg mana satu,
    nak tau x nape kek x laku,
    sebab customer koplen ni kek ke hantu..

    hahhahahaa

    ReplyDelete
  6. alaaaaaaaaaaaaa...free jer ni....amek jer....ehhehe

    ReplyDelete
  7. siapa yang berselera nak makan? huhuhu

    ReplyDelete
  8. heheh.yg tu kene tanyer pembuatnyerrrrrrrrr

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews