Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Friday, December 24, 2010

kemalangan haiwan yg melucukan(funny animal)



korang2...skrg ni kalau korang bukak berita mesti tiap2 hari ade sajer berita ttg kemalangan..x kira la melibatkan bas ker kete ker mahupon pejalan kaki..tp..pernahkah korang tgk/dgr dalam berita ttg kemalangan yg melibatkan haiwan..????? ala..bukan kete langgar lembu tp haiwan itu sendiri yg membuat kesilapan hinggalah berlakunyer kemalangan...paham x..???x paham tgk jer kat sini..aku ade gambarnyer..
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya









 psstt : perlu panggil ambulan x..???? ke bomba..???hehehe

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

6 comments :

  1. ciannyer..x sangka ada jugak kemalangan ngeri haiwan2 nie...ish3..berhati-hatilah dimusim perayaan..!! ish3...ingatlah orang tersayang...

    ReplyDelete
  2. laaaa....yg plg xlh belah.., pale tsngkut pn leh sempt bt pojek lg.. hahahah

    ReplyDelete
  3. xtaw nak kata lucu ke tak,yg pasti.. kesian sgt...

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews