Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Tuesday, December 21, 2010

kereta paling kecik di dunia



dunia semakin maju dan canggih..semua benda skrng haruslah simple jer baru la mendapat sambutan umum..contoh hp korang...korang tgk la sendiri semakin hari semakin kecik hp dikeluarkan....kereta pon macam tu jgk...semakin hari semakin kecik..tp kereta yg aku nk paparkan kali ni unik skit..korang tau x nape..???sebabnyer...walaupon kereta ni kecik,tp still nampak keklasikan bodynyer...ala...tgk jer la..
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya


 psstt : hehe..agak2 dgn kete tolak manew besar..?????

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

8 comments :

  1. gile comel kereta ni!! save space doe.. jap2.. weh, scary la gmbr kt sebelah ni...====>
    huhuh =.=

    ReplyDelete
  2. klau aku naek mmg xmuat dh la...
    huhu

    ReplyDelete
  3. itulah banner kiter....heheheh,,berani curik lerr......

    ReplyDelete
  4. aku xkan beli..klu aku bli mmg rugi gila..kaki aku pon dah xlepas

    ReplyDelete
  5. aiceyh.ciap no plat tuh..tak nk comel plak kan..heheh

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews