Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Thursday, December 30, 2010

koleksi kembar siam(foto)



korang pernah tgk kembar siam x..?????x pernah..????korang beruntung kali ni sebab aku nk tunjuk koleksi gambar2 kembar siam di seluruh dunia...hehehe..kita patut bersyukur kerana dilahirkan sempurna tidak seperti mereka..lihatlah kesusahan mereka dalam menghadapi kehidupan..maha suci Allah....setiap manusia mempunyai kelebihan dan kekurangan tersendiri....nk tgk ..?????...jum terjah2.
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya












 psstt : huhuhu...banyak2kan bersyukur kpdNYA.....

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

6 comments :

  1. eh, yg kembar lelaki tu dah mcm cat dog~

    ReplyDelete
  2. bila tgk gamba perempuan india n lelaki omputih tu, wonder mcm mana diorang buang air..?
    wonder tak? huhu~
    btw,syukur punya fizikal yg sempurna.. ;)

    ReplyDelete
  3. fuhh..dasat eh org putihnye baka kembar ekekke =P

    ReplyDelete
  4. hehehe,,,,dashatttttttttt tu kira amazing la kak kan..>?????hehehe

    ReplyDelete
  5. syukur alhamdulillah.....mudah2an d jauhkan dari terjadi kembar siam mcm tuuu..siksanya nk melangsungkan hdup...

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews