Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Wednesday, December 22, 2010

manusia bina badan terkecil di dunia(amazing smallest body-builder)



korang mesti pernah lihat atau terdengar ttg orang terbesar atau tertinggi di duniakan..???tp ape yg aku nk paparkan ni bukan org  terbesar ker,tertinggi ker tp manusia bina badan yg terkecil di dalam dunia ni...namanyer Aditya Romeo Dev dan berasal dr india...korang tgk yer...n then korang komen la ape2 yg patut...hehee
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya




 psstt : amazingkan...????????

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

13 comments :

  1. ingatkan gambar yg paling atas tu patung je. masyaallah. ciptaan Dia kn.
    =)

    ReplyDelete
  2. amazing... setiap manusia ade kelebihan masing2

    ReplyDelete
  3. adik..kecik tol agak2 kalo kak angkat dia boleh ke ..ke berat seusianya heheee :P

    ReplyDelete
  4. hhehehe..yg tu x tau la kak....belum merasa lg beratnyer...hehhehe

    ReplyDelete
  5. kecik...mst pkai bju kanak2 nie en...2pn xmuat...huhuhu

    ReplyDelete
  6. hehehehehehheheh,,tau2 jer...hehehe

    ReplyDelete
  7. xnk comeyh plak dye kan...camne la isrti dye kan..sejenis rupe cmtu la kot erk..hehheh

    ReplyDelete
  8. hahahahha..yg tu kene tanyer tuan empunyer badan...hehehe

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews