Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Tuesday, December 7, 2010

pakaian yg x senonoh



huhu,,,mat saleh ni x abis2 wat bende2 yg pelik..kali ni diorang reka plak pakaian paling pelik..sungguh kreatif pemikiran diorang ni...tp syg..x digunakan di tempat yg betul..huhuhu..di sini aku tunjuk beberapa pakaian yg x senonoh  langsung tu..nape aku cakap cmtu..???korang tgk dan nilai la sendiri...
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnyer





 psstt : kreatif,kreatif gak..tp..hancur,,huhuhu

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

9 comments :

  1. macam2 tol dorang erk!suke bebeno wt pelik2...hish3!

    ReplyDelete
  2. cik naddddddddddddddddddddddd...lame tol x dgr berita

    ReplyDelete
  3. che pa kna tag :P
    http://yaniej.blogspot.com/2010/12/bloglarian-aku-tetap-maintain-naik.html

    join taw

    ReplyDelete
  4. hahaaa..giler tol baju2 dorang ish xsnonoh ~

    ReplyDelete
  5. hahahha...mmg gila2....amazing gila la katakan...huhuhu

    ReplyDelete
  6. haha ! pakaian paling xsenonoh ~ & gila

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews