Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Wednesday, December 22, 2010

pendrive yg pelik(amazing pendrive)



korang mesti kenal pendrive kan..???tipu lah kalau korang x knl..boleh dikatakan hampir setiap orang mempunyai sekurang2nyer 1 pendrive..tp ade jgk yg mempunyai byk pendrive..lg satu..pendrive korang berbentuk ape..???bulat ker,3 segi ker...tp apa yg aku nk korang tgk ni pendrive yg berbentuk macam2...ni kalau salah tgk mesti korang cakap ni bukan pendrive..tp inilah hakikatnyer apabila dunia semakin canggih..semua benda boleh jadi pendrive dan pendrive jgk boleh jd semua benda...hehehe..jum tgk..
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya


















 psstt : gila gila pendrive

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

16 comments :

  1. aku gila ngan sushi .. so kalau lah aku jumpe pendrive sushi ni mmg aku suke giler lah. hahah. bertahap2 kot giler pastu. ngahahha!

    ReplyDelete
  2. hahahahhahaha...gila gila sushi.....aku plak konfom muntah lau makan sushi...waaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  3. gila besar pend yg bulat tuh...haha...byg kan how nk masuk kt lappy bile lappy letak atas meja...hehe...law nieya kan, nieya nk yg mcm pyepit baju tuh...simple je kan..

    ReplyDelete
  4. hahaha...mmg besar pon..samer besar ngam bola boling kot..hehehee...

    ReplyDelete
  5. geli tgk pendrive yg bentuk tgn 2 .. eei ..

    ReplyDelete
  6. wah bestnyer dapat pendrive mcm ni
    awak tolong belikan zetchi satu eh?
    huhu sudah ikut awak.
    hurmm. saya klik nuffnang kamu!
    huhu

    ReplyDelete
  7. comil..hrtu bru nmpk kwn yanie pnye pndrive bntuk biola hahaha

    ReplyDelete
  8. yg ni kene beli dlm ebay..hehheehe..tq yer...


    asal yanie x amik gambar....waaaaaaaa....hehee

    ReplyDelete
  9. aishhh mcm bole mkn lak pendrive sushi 2 kan?
    wink2...

    ReplyDelete
  10. jgn makan.....besi tuuu....hehhehhehehhee

    ReplyDelete
  11. pendrive makanan tu wat lapar je..kalau bulan puasa jenuh la terliur kalau tgk pendrive tu..

    ReplyDelete
  12. hahah..makruh tgk PD tu time bulan ramadhan...hehhehehe

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews