Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Thursday, December 9, 2010

rambut ke muka..????



haaaaaaaa,kali ni korang kene teka....ni rambut ke muka orang,,,huhu,,aku x terpikir plak ade jgk org yg wat macam ni..ni kalau pegi kelas dgn rmbut camni..tentu x kantoi tido time lec tgh mengajar...huhuh...apa2pon...jum ler tgk rupa rmbut pelik ni..
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnyer




 psst : teringin nk wat..huhuhu

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

11 comments :

  1. wah..sanggup dowhhh...nak cover punya psl..

    ReplyDelete
  2. wah..untung erk jadi botak nie..2 in 1 nie..hehe :0

    ReplyDelete
  3. hahahha..betul2...tp kalau nk p temuduga x boleh la..hahaa

    ReplyDelete
  4. hhehehe..muka rambut lebih hensem dari muka sebenar...hahahhahaa

    ReplyDelete
  5. hadoiii..mcm2 tp creatif le depa ni :P

    ReplyDelete
  6. hehe....kreatif dan inovatif..huhhhu

    ReplyDelete

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews