Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Monday, December 20, 2010

rumah kaca



paparan kali ni aku nk korang tgk rumah yg dindingnyer diperbuat dari kaca..nampak.waaaaaaa...da la cantik..lebih2 lagi kalau dilihat pd waktu malam...mewahnyer umah camni...nampak jer simple tp mmg mahal giler la sape yg nk beli umah ni..hinggakan dok kat luar pon boleh nampak dalam umah...kaca jer kan..korang nk tgk dgn jelas lg..??? jum tekan readmore
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya









 psstt : agak2 korang berapa nilai umah ni...??????

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

7 comments :

  1. chepa rasanya xternilai huhu..mahal giler smpai 7keturunan pon xmmpu beli g ngeeee~

    ReplyDelete
  2. hahahahha..betul2...baik simpan duit wat g haji...keindahan dunia jer tu....hehehehehe

    ReplyDelete
  3. nk tidoq kuaq liuq basi pun susah nih.. :p

    agak2 klau model dye y kecik cenonet bape hrga ek??

    ReplyDelete
  4. waaa amazing2, macam mana kalau campak batu kat rumah ney, pecah tak? :p

    ReplyDelete
  5. ade duit x nak ganti...??????????????????

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews