Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Saturday, December 18, 2010

seni menggunakan beras



sekali tgk macam karpet jer kan...tp ini bukan karpet tauuuuu....ini adalah beras yg telah diwarnakan...alaaa macam masyarakat india buat time depavali tu..tp kali ni mat saleh yg buat...kira versi barat la...hehehe...cakap byk x guna kalau korang x tgk sendiri seni yg unik dan mempunyai kesabaran yg tggi untuk membuatkanyer...jum2....
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya









 psstt : musuh utama penggiat seni ini ialah kucing...hehehehe

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

3 comments :

  1. benar2 seni..
    fuh..
    kalau TK, xde la gamaknya nk buat benda cmtu..

    ReplyDelete
  2. lepas diorang pamer mende ni beras tu diorang sedekah kart mne erk.

    ReplyDelete
  3. kat tikus....hehhehhhehhehehhehehhehe

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews