Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Saturday, December 25, 2010

seni menggunakan bulan..??(moon games)



ape tu seni menggunakan bulan...????korang mesti tertanye2 kan...tp bila korang tgk jer gambar ni korang mesti paham...inilah permainan bulan...heehheehehe...mentang2 la kat negara dia ade tanah tinggi sedap la diorang amik gmbar dgn bulan...hehhee...jum2.tgk
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya















 psstt : senangjer nk wat ni kan...???

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

10 comments :

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews