Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Saturday, December 11, 2010

seni menggunakan pasir(amazing sand)



kali ni kita pegi ke tepi pantai...main pasir...hehehe...korang mesti pernah main pasir kat pantai kan..?? tipulah kalau korang x pernah main...huhu...kali ni aku nk share ngam korang ttg seni menggunakan pasir...kira macam bina bangunan,buat orang dan lain2 lg..korang nk tgk x...?????jum lerrrrrr tgkkkkkkkkkk
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnyer










 psstt : kreatif kannnn.....???

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

10 comments :

  1. lucah r seni nih..ahhaha

    ReplyDelete
  2. lucah kalau perekanyer berotak lucah..hahahhaha

    ReplyDelete
  3. wah..seninya betol2 seni nih..cantik tpi kan kan kan..malu tengok..hik3!

    ReplyDelete
  4. hahahha..ni la namenyer seni lucah....hahahaha

    ReplyDelete
  5. di Malaysia kami sedang merancang pertandingan seni pasir pantai... jika berminat sila hubungi kami ya zuehassim@yahoo.com tq....

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews