Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Tuesday, December 14, 2010

seni menggunakan pisang(amazing banana)



yg ni korang boleh mencubanyer di umah korang...time2 tgh boring kan..pegi dapur tgk ade seikat pisang kt atas meja..pau la skit pisang tu..hehe...mudah jer nk membuatnyer...korang cuma perlukan pisang dan juga maker..da ade pisang tu..conteng2 la ikut sesuka hati korang...tp biar la kreatif dan menjadi ape yg dicontengkan tu kalau x mau dimarahi oleh mak korang kerana mencuri pisang di dapur..hehhehee
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya










 psstt : inilah akibatnyer kalau terlalu boringggggggg..hahahhaa

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

6 comments :

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews