Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Tuesday, December 21, 2010

seni menggunakan tangan



korang ingat tak entry aku yg lepas iaitu seni menggunakan jari ????..kali ni aku nk kongsi ngam korang seni guna tangan plak...hehehhe...kire lebih kurang sama la cuma yg ni guna tapak tgn n jari....da2,,,cukup membebel..ape kate korang tgk sendiri,,,
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya







 psstt : cuba buat landak....boleh x...????

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

6 comments :

  1. wah..kretip nye mereka...pic yg ke 7 tuh nmpak real lah..huhu

    ReplyDelete
  2. owh..aritu nad der tengok seni tangn gak tau..tapi dye guna cahaya wat mcm2 bentuk gambar..der gambar tmanusia,haiwan n mcm2 la..sume gune tgn n pntul kat cahaye tu jer..t cari la erk..huhu :)

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews