Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Friday, December 31, 2010

seni menggunakan tayar terbuang



korang sumer mesti terpikir kan camner la diorang ni boleh wat macam ni...jawapanyer mudah jer..hendak seribu daya x nak seribu dalih...haaaaaaaaaa...mudah kan..hahhahaah..berbalik pd bende yg aku pos kali ni....ini semua hasil daripada tayar2 yg telah tidak digunakan...dalam erti kata mudah tayar terbuang...korang jgn ingat nk bakar jer tayar2 yg dah tidak digunakan tu...banyak lg bende yg berfaedah dari tayar tersebut..x percaya..?????tgk jerrrrrrrrrrrr
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya







 psstt : kreatif x...????

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

6 comments :

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews