Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Friday, December 31, 2010

ucapan tahniah rio ferdinand kepada team malaysia



sape sangka..pemain bek tengah manchester united telah mengucapkan tahniah kepada pemain2 malaysia kerana berjaya memenangi piala aff suzuki melalui laman twitternyer..korang knl x rio ferdinand..???? alaaaa yg botak2 tu...korang mesti knl punyer.....ternyata...pemain itu mengikuti perlawanan tersebut...huhuhu.....arini PM telah umum cuti sempena kemenangan Malaysia...tp kat kelate..kerajaan umum ari ahad baru cuti tu(sumber radio malaysia kelate)....hehhehehhe..
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya


pemain ini juga masih mengingati yg beliau pernah menentang malaysia taun lps...hehehhee...
apa2pon aku pon nk mengucapkan tahniah kpd malaysia...walaupon aku x berkesempatan untuk pergi ke bulit jalil...tp aku bangga menjadi rakyat malaysiaaaaaaaaaaaaaaaa....yeahhhhhhhhhhhhh.....tahniahhhhhhh negarakuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kepada semua2 penyokong malaysia...sokonglah malaysia walau ape pon prestasi diorang..jgn hanya boleh masuk final baru nak pegi stadium...kekalkan semangat kesukanan dan fanatik kita....yeahhhhhhhhhhhhhhhhhh......jumpa di stadium shah alam nanti yer....SELANGOR VS KELATE

psstt : gomo kelate gomo......x sabar nk g tgkkkkkkkkkkkkk

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

7 comments :

  1. wahh...dahsyat gak eah...walopon saya tak knl pon pmain MU tu...hihi

    ReplyDelete
  2. haaaaaaaa...skrang da boleh mula kenal2 la...hehehhe

    ReplyDelete
  3. x sangka star mcm ferdinand nih pun ucapkan tahniah...caya la Malaysia..!!

    ReplyDelete
  4. gomo!!!jupo d SBJ nnt..xsabar doh!!!

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews