Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Friday, December 24, 2010

wanita bibir terbesar



kali ni aku nk korang semua tgk koleksi2 foto wanita yg mempunyai bibir terbesar...ala2 slipar jepun gitu....heheheh.jahatnyer aku...tp da tau bibir besar..siap pi lipstik merah terang2 plak...nk tunjuk kebesaran bibir dia tu...huhuhu...apap2 pon..kite tgk sini....
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya














 psstt : hahhahahaa....besauuunyorrr

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

19 comments :

  1. mak oi~ nak buat apa besar2 tu? hahaha :D

    ReplyDelete
  2. oemgee !! terkezut beruang ceq . haha

    ReplyDelete
  3. hhahahahaaaa..nk wat naik saham ler tuuuu

    ReplyDelete
  4. yg 1st tu mcm tak real je..
    ke real?? erk!
    hehe

    ReplyDelete
  5. hahhaha..betul2 tu..bwu lps kene sengat ngam tebuan..hahahaha

    ReplyDelete
  6. sexy per bibir besar! auw!:8 nak bibir besar jugak lah!lol!

    ReplyDelete
  7. che pa.. awak pun sebenar nye suke kan bibir besar .. eleyleh.. jangan nk berdalih lagi.. ahahahahaaaa;p

    ReplyDelete
  8. ehh2...ni camner plak tau namer kiter...??hehheehe


    maner ade...x der la...hehhehehehhe

    ReplyDelete
  9. dkt nuff tepi tu keluar nama awak.. hehehe..
    slamat berkenalan! hahahha :))

    ReplyDelete
  10. hahhaa..kantoi gak identiti ku....hehhehehehheehe

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews