Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Thursday, December 23, 2010

wanita rambut terpanjang(long hair)



kalau korang tgk pompuan rambut panjang mesti korang ingat hantu kan,,,,lebih2 lg kalau jumpa time2 tgh malam.....konfom lari....hahahhaha...kali ni aku nk korang tgk wanita rambut terpanjang kot didunia...ke ade lg yg lebih panjang..???...namanyer Dai Yueqin berasal dr cina...rambutnyer disimpan selama 26 taun sejak umurnyer 14 taun lg...jum tgk..
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya


 psstt : jgn kuar malam2 ler..konfom org lari bile jumper...hehehee

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

13 comments :

  1. salam..
    fuh! pnjg gile..
    larat ke klu kita bela?
    mlm2 klu jumpa org mcm ni mmg menyeramkn..haha

    ReplyDelete
  2. hehhe..ni kalau nk berhadas besar susah ni....kene terjun sungai....hahaha

    ReplyDelete
  3. jgn terbelit rambut sndiri sudahhh..haha
    seram la..langsuirrr..hehe

    ReplyDelete
  4. hahahaha...konfom kene kompaun lau stdy kt mesia

    ReplyDelete
  5. hahahha...ni bukan calang2 org boleh potong ni...hehhe

    ReplyDelete
  6. wah..gilak la...leh men tarik tali dah ni..muahahah :P

    ReplyDelete
  7. pompuan nih harus bukan islam. klu x susah r nk mndi wajib.. hahah.. klu syampoo comporm abes sebotol.

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews