Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Monday, January 31, 2011

seni menggunakan paku(10 fotol)

kali ni korang sumer kene tgk seni ini..amatlah amazing.......guna paku pon boleh melukis broooooo...ini betul2 la...kalau korang x percaya tekan jer readmore..aku ade gmbar yg menunjukkan gambar2 ini dibuat dari paku yg dipaku dan disusun khassssss untuk menjadi satu gmbar yg mengagumkannnnnn...
tekan READMORE untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

jum makan pizza yg besar ni(amazing pizza)

korang pernah makan pizza kan..???biasanyer size ape pizza yg korang makan..????kalau aku yg single pon da kenyang..hhhu..tp apa yg aku paparkan kalini adalah pizza yg mempunyai size besar..huhuhu.agak2 korang boleh x makan pizza ni smpai abis..huhuh..kalau aku pizza size besar camni boleh dijadikan stok seminggu ni..hahahahah.jum tgk gambar pizza2 yg besar ini
tekan READMORE utk lihat gambar seterusnya
Read more ...

kembali dari shah alammm...gomo kelate gomoooo

pagi td dlm pkul 8 aku smpai umah setelah hampir 3 hari aku bermusafir di shah alam..hhuhuuhu..sebabtu la AMazing giLA ni mc 2,3 ari..huhuhu..aku pi tgk bola..punya la letih badan ni n malas rase nk updated blog..tp hari ni aku nk updated gak..hehhe.tp x byk la..cuma harini aku upload gmbar2 mase aku pi tgk bola dan yg aku amik dlm laman web kelate..nak tulis banyak pon da x larat..insyaALLAH esok AMazing giLA ini akan beroperasi seperti biasa..hehehe..waaaaaaaa letih woooooooooooooooooooo..apa2 pon aku cukup puah ati pergi ke shah alam kerana kelantan menang..!!!!!!!!!!gomo kelate gomoooooooo!!!!!!!!!!!!!!
tekan readmore untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

Thursday, January 27, 2011

kepada mereka yg cuba untuk menjatuhkan bola sepak kelantan..."korang silap orang la"

Mungkin ramai beranggapan, penyokong Kelantan apabila dijatuhkan, dihukum atau diporak perandakan pasukan mereka, mereka akan duduk diam dan meninggalkan pasukan mereka, atau ada juga yang beranggapan penyokong Kelantan boleh dijadikan pelaris akhbar-akhbar mereka, dengan isu berkaitannya dan perlu disensasikan walaupun kebenarannya dinafikan oleh tuan empunya badan. Ini semua bukan fantasi tetapi realiti
tekan READMORE untuk lihat gmbar dan baca seterusnya
Read more ...

top 10 fesyen rambut pelik ahli sukan

korang da tgk macam2 rmbut yg ade stail pelik2 kan..tp kali ni aku nk tunjuk rmbut yg pelik2 gak tp bukan org biasa yg mengenakanya tp ahli2 sukan yg terkenal..huhu..diorang pikir dgn wat rmbut camni rmai la fan2 diorang tiru kot...huhuhu..tp mmg lucu la...jum tgk..disini ade 10 senarai rmbut pelik ahli sukan..kita mula dgn no 10 yer..dan sape yg no 1....?????????
tekan READMORE untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

lelaki china mempunyai dua kaki kanan (2 foto)

BEIJING: Demi menyelamatkan kaki kiri seorang lelaki yang cedera akibat kemalangan, doktor di sebuah hospital di China mengambil keputusan menjahit kaki berkenaan ke kaki kanannya untuk sementara sebelum mencantumkannya semula tidak lama lagi.
Menurut jurucakap hospital itu, lelaki itu - hanya dikenali sebagai Ma - terbabit dalam kemalangan di tempat kerja dua minggu lalu.
tekan READMORE untuk lihat gmbar dan baca seterunya
Read more ...

Suami dapatkan perlindungan polis kerana isteri kuat seks

BERLIN, Jerman - Seorang lelaki Turki yang menetap di Jerman mendapatkan perlindungan polis kerana isterinya yang kerap meminta melakukan hubungan seks, kata polis semalam.
Menurut polis, lelaki itu datang ke sebuah balai polis di barat daya Jerman pada Selasa lalu.
tekan READMORE untuk lihat gmbar dan baca seterusnya
Read more ...

Wednesday, January 26, 2011

bayi berwajah dua di china(4 foto)

bayi lelaki berusia 14 bulan yg dilahirkan oleh seorang ibu yg bernama Yi Xilian dikatakan menghidap Moebius syndrome dan kelihatan mempunyai dua muka seperti memakai topeng selepas dilahirkan..sebelum dilahirkan, kandungannya adalah normal dan sihat menurut doktor yg merawatnya tetapi selepas dilahirkan lain pula jadinya
tekan READMORE untuk lihat gmbar dan baca seterusnya
Read more ...

M. Karathu sah ganti B. Sathianathan di kem Kelantan

sedang aku dok asyik dgr berita sukan kat astro arena sebentar td..Tan Sri Anuar Musa ade megatakan yg M.Karathu akan menggantikan tmpat B. Sathianathan sebagai jurulatih kelantan yg digantung oleh FAM selama 6 bulan..
tekan READMORE untuk baca seterusnya
Read more ...

crazy people on motocycle(19 foto)

hahahahhahaha..aku pon ketawa...tp kenape aku ketawa..????nk tau x .???..sebab aku tgk gmbar kat bawah ni..huhuu..macam2 skill diorang ni menunggang motosikal..tp aku x pernah jumpa yg real lg depan aku..ini kerana masyarakat kat malaysia ni masih lg waras...hahaha..x menunggang cara diorang yg dlm gmbar ni..hehehe..dah2...jum tgk koleksi menunggang yg amazing...hehe
tekan READMORE untuk lihat gambar seterusnya
Read more ...

keindahan bandar pada waktu malam(16 foto)

haluuuuuuuuu semuaaa...korang2...hari ni aku nk tunjuk gmbar2 keindahan bandar2 diseluruh dunia pd waktu malam...kire dilihat dr udara la...rugi kalau korang x tgk....amazingggggggggggg....dah2..aku x nak cakap bnyk korang tekan jer readmore dan lihatlah sendiri bandar2 ini pd waktu malam.
tekan readmore untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

Jet Li jadi warganegara Singapura

SINGAPURA - Bintang kung fu kelahiran Beijing, China yang terkenal, Jet Li semalam mengesahkan bahawa dia telah menjadi warganegara Singapura.
Li mengambil keputusan untuk menetap di Singapura kerana aspek keselamatan dan sistem pendidikan negara itu yang memberi penekanan terhadap pengajaran Bahasa Inggeris dan Mandarin kepada para pelajarnya.
tekan READMORE untuk lihat gmbar dan baca seterusnya
Read more ...

10 lubang paling 'amazing' di bumi

kali ini aku nk korang sumer tgk 10 lubang paling amazing gila di bumi ini...ini betul2 tau...bukan tipu..huhuhu...bukan lubang cacing ni...lubang ni rumah,kete,motor,lori bas sumer boleh muat...betapa besar dan uniknyer lubang2 ni..korang x percaya..?????jum la tgk...aku kasi gmbar siap dgn  info lg..
tekan READMORE untuk lihat gmbar dan baca seterusnya
Read more ...

Tuesday, January 25, 2011

'Happy' penaja utama The Red Worriors(9 foto)

KOTA BHARU - Persatuan Bola Sepak Kelantan (KAFA) mendapat suntikan penajaan daripada tujuh buah syarikat tempatan bagi mengukuhkan sumber kewangan mereka dalam mengharungi saingan Liga Malaysia musim ini.
tekan READMORE untuk lihat jersi dan baca seterusnya
Read more ...

Meja melayang hempap kepala

AMPANG: Niat seorang pelajar tingkatan dua Sekolah Menengah Kebangsaan Taman Tasik di sini, menghadiri kelas bahasa Inggeris terbantut apabila dia terpaksa dikejarkan ke hospital selepas kepalanya cedera ditimpa meja yang dipercayai dibaling dari tingkat empat bangunan sekolahnya.
Ketika kejadian Rabu lalu, Asyraf Sabiq Samad, 14, dalam perjalanan ke kelas kira-kira jam 1.15 tengah hari selepas berhimpun di padang bola tampar sebelum memulakan sesi persekolahan dan menunggu pelajar sesi pagi menamatkan pembelajaran.
tekan READMORE untuk baca seterusnya
Read more ...

UFO dipercayai mendarat di sawah padi di Yogyakarta(9 foto&video)

YOGYAKARTA, Indonesia - Tujuh petak sawah padi di Krasakan di Sleman, Yogyakarta mempunyai corak bulatan ganjil yang dipercayai penduduk dihasilkan oleh objek terbang tidak dikenali (UFO), lapor akhbar Jakarta Post semalam.
Bukan sahaja Jakarta Post tetapi banyak akhbar lain di Indonesia turut melaporkan mengenai penemuan unik itu.(bawah skali ade video)
tekan READMORE untuk lihat gmbar dan video seterusnya
Read more ...

Pelajar histeria jilat darah sendiri dan cuba terjun bangunan

TEMERLOH - Para pelajar dan guru Sekolah Menengah Kebangsaan Abu Bakar di sini semalam melalui detik seram dan cemas apabila bukan saja terkejut dengan serangan histeria terhadap seorang pelajar perempuan malah menyaksikan cubaan membunuh diri oleh pelajar itu.
tekan READMORE untuk baca dan lihat gmbar seterusnya
Read more ...

Minta Semua Penyokong Kelantan Bertenang

Pihak KAFA memohon jasa baik semua penyokong Kelantan untuk bertenang dan tidak terus menyebar khabar angin mengenai perletakan jawatan B. Sathianathan melalui sms mahupun internet. Nantikan pengumuman rasmi atau sidang media daripada Tan Sri Annuar Musa. Terima Kasih
Respon Awal TSAM di Facebook (Pukul 2ptg): Tan Sri Annuar Musa
tekan READMORE untuk baca dan lihat gmbar seterusnya
Read more ...

Monday, January 24, 2011

askar melucukan(funny army)

korang ingat sumer askar berdisiplin ker...???hahahaa..ni aku aku gmbar askar yg bukan sajer lucu,tp x der disiplin, x tegas..hahhahahaha..mmg kalau org atasan askar tgk ni konfom kene denda giler2 la...tp korang boleh tgk sumer gmbar askar yg x beberapa betul ni...hahahah..amazing soldier
tekan READMORE untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

lelaki kantoi pakai yg pompuan punyer

x perlu ulasan gambar ni..hahahhahahhaaha
psstt : hahaha..ni mest pkai yg bini punyer...haha
Read more ...

seni menggunakan duit dollar(15 foto)

hari ni aku nk kongsi ngam korang sumer ttg seni yg bijak dan kreatif ni...haaaaaaa..seni ini menggunakan duit kertas dollar..korang sendiri pon boleh buat..aku da banyak kali try..tp totap fail..hahahhaha...korang bk tgk x bende2 pelik yg dihasilkan oleh wang kertas dollar ini..?????
tekan READMORE untuk lihat gambar seterusnya
Read more ...

B. Sathianathan letak jawatan sebagai jurulatih Kelantan

KUALA LUMPUR 24 Jan. - Jurulatih Kelantan, B. Sathianathan meletakkan jawatan berkuatkuasa serta merta selepas Jawatankuasa Rayuan Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM) membuat keputusan mengekalkan hukuman enam bulan terhadap bekas jurulatih kebangsaan itu.
tekan READMORE untuk baca dan lihat gmbar seterusnya
Read more ...

3 remaja mati ditikam semasa bergaduh(7 foto)

korang baca jer tajuk entry kali ni mesti korang ingat kejadian tikam dan bunuh ini berlaku kat negara mat saleh kan..????korang silap..kejadian ini berlaku kat negara malaysia yg aman damai lg permai ini..huhu..sungguh kita x sangkakan...rasa x selamat jer kan..sini sana bunuh..ish...jum la korang baca dan  tgk gambar sekitar pergaduhan itu....ngeri walaupon di malaysia..huhuhu.
tekan READMORE untuk baca dan lihat gmbar seterusnya
Read more ...

Facebook punca cerai

LONDON: Laman sosial Internet, Facebook didakwa menjadi punca kepada peningkatan kes perceraian apabila semakin ramai suami atau isteri ditangkap berkelakuan curang dalam laman itu.
Seorang peguam memberitahu akhbar The Sun demikian mengenai bagaimana kes yang diuruskannya sejak sembilan bulan lalu membabitkan Facebook.
tekan READMORE untuk baca seterusnya
Read more ...

Sunday, January 23, 2011

2 airport yg terganas di dunia(amazing airport)14 foto

korang tau x nape aku ckp tajuk entry kali ini airport yg terganas di dunia..??huhuhu...kerana aku sgt kagum dgn dua airport ini...korang tau nape aku kagum giler dgn airport2 ini...?????hahaha..yg tu korang kena baca la kat bawah ni..tp aku nk ckp skit..satu airport ni dia punyer landasan begitu hampir dgn orang ramai dan satu lg dia punyer airport dalam bandar...kira berkongsi jalan dgn kereta..huhuhu..ganazzz x...???? nk tau lebih lanjut, tekan readmore..siap dgn gmbar lg aku bagi
tekan READMORE untuk lihat gmbar dan baca seterusnyer
Read more ...

manusia terkecil di dunia...????(9 foto)

kali ni korang sumer boleh tgk beberapa keping gmbar manusia terkecil di dunia..tp aku x dpt la informasi ttg gmbar ni..aku rasa ade lg org yg lebih kecil dari dia..huhuhu...apap2 pon jum la kita layan gmbar ni dulu...nanti da jumpa manusia terkecil di dunia konfom aku post...hehehehe..
tekan READMORE untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

situasi pelik di mesin ATM(15 foto)

korang mesti knl dgn mesin ATM kan..?????amatlah tipu jika korang x knl..huhuhu..alaaaa mesin cucuk duit tu...tp ape yg aku nk ckap disini ape yg pelik sgt dgn mesin ATM ni..???haaaaaa sebab tu la korang kene tgk gmbar kat bawah ni..barulah korang tau ape yg aku ckp td...hehee..aku sendiri pon belum pernah mengalami situasi seperti berlaku dlm gmbar kat bawah ni...korang plak camner..???
tekan READMORE untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

Isteri Kanang anak Langkau meninggal

KUCHING: Isteri Pahlawan Negara, Temenggong Kanang anak Langkau meninggal dunia petang kelmarin akibat barah yang dihidapinya sejak beberapa bulan lalu.

Mendiang Helen Latai anak Intie, 61, menghembuskan nafas terakhir di kediaman mereka di Kapung Putat, Sri Aman, jam 5.30 petang kelmarin.
tekan READMORE untuk baca dan lihat gmbar seterusnya
Read more ...

Buaya trauma setelah tertelan telefon bimbit

KIEV, Ukraine - Seekor buaya berusia 14 tahun, Gena enggan makan sebarang makanan selepas ia menelan satu telefon bimbit milik seorang wanita yang terjatuh ke dalam kurungan haiwan itu di sebuah akuarium di bandar Dnipropetrovsk.
Pada mulanya, para pekerja akuarium itu tidak percaya dakwaan wanita tersebut yang berumur 20-an bahawa telefon bimbitnya ditelan buaya tersebut.
tekan READMORE untuk lihat gambar dan baca seterusnya
Read more ...

Saturday, January 22, 2011

bestnyer jd kanak-kanak lelaki(12 foto)

ape yg best sgt jd kanak2 lelaki ni...???haaaaaa...tu la..korang x tau..hehehe..tp bila korang tgk gmbar kat bawah ni...haaaaaa..paham ler korang..heheheh.buat apepon nakal,gatal,skodeng,tp yg bestnyer konfom x kene marahhhh.huhu.tp..masa kanak2 aku dulu da berlalu..x sempat merasai ape yg terjadi dlm gmbar2 ni..hahahahahahahahahhahahahahaa...ape la aku ni..mengarut jer...jum la korang tgk gmbar ape yg aku dok mengarut cakap ni..hehehe..
tekan READ MORE untuk lihat gambar seterusnya
Read more ...

kaki patah semasa main bola(10 foto)

korang semua mesti pernah tgk orang main bola kan..???x kira la tgk kat stadium ker kat umah ker..yg penting semua orang mesti pernah lihat permainan bola sepak ni..tp..korang pernah x tgk kecederaan teruk yg berlaku kpd pemain bola itu...???contohnyer cam patah kaki..haaaaaa...ni ade beberapa gambar yg menunjukkan kecederaan serius ketika bermain bola..jum2 layannnnnnn
tekan READ MORE untuk lihat gambar seterusnya
Read more ...

seni menggunakan pensil(amazing pencil)

korang2...korang mesti tgk gmbar ini..mmgggggggggggg amazing dan kreatif...aku salute la sape yg buat ni...korang tau nape...sebab bukan senang nk buat macam ni,,perlukan kesabaran,ketelitian dan juga kemahiran...huhuhu..yer la cuba bayangkan kalau sikit lg nk siap buatnyer pensil tu patah...meraung la beb...itu kalau aku..hehehehehe...apa2pon..jum la korang tgk....amazingggggggg pencilllll
tekan READ MORE untuk lihat gambar seterusnya
Read more ...

Padang pasir dilitupi salji

RIYADH: Jabatan Pertahanan Awam Arab Saudi diletakkan dalam keadaan berjaga-jaga di Tabuk, utara Arab Saudi berikutan salji turun sejak Isnin lalu di wilayah itu.
Pengarah jabatan itu di Tabuk, Sulaiman Al-Huwaiti, berkata rondaan keselamatan sudah dikerahkan di wilayah utara itu untuk memeriksa ketebalan salji.
tekan READ MORE untuk baca seterusnya
Read more ...

Polis lumpuhkan 'Geng mudah.com'

KUALA LUMPUR 21 Jan. - Berselindung di sebalik kerjaya sebagai juruteknik komputer, dua lelaki yang dikenali sebagai 'Geng mudah.com' sebenarnya merupakan dalang sindiket jualan dalam talian komponen motosikal curi di sebuah laman web popular.
tekan READ MORE untuk baca seterusnya
Read more ...

Dua bangkai makhluk misteri ditemui

NEW YORK - Dua bangkai makhluk ganjil dijumpai di pantai Shadmoor State Park, Montauk di Long Island dan Pelabuhan Three Mile, New York pada Ahad lalu, lapor akhbar The East Hampton Star semalam.
Seorang lelaki, Arthur Beckenstein menemui bangkai seperti seekor anjing yang besar, rusa atau anjing laut di tepi pantai Shadmoor State Park.
tekan READ MORE untuk baca dan lihat gambar seterusnya
Read more ...

Friday, January 21, 2011

seni di atas jalan raya

korang pernah x tgk orang melukis diatas jalan..???? yg ni bukan vandalisme.. tp dikira seni kot..huhuhu..tp mmg kreatif la orang yg melukis ni...kadang2 kita akan tertipu..ingatkan ade lubang di atas jalan tu tp hanyalah lukisan..disini aku sertakan gambar dari mula2 diorang lukis sampai la siap lukisan itu..jum tgk...amazing bebbbbbbbbb
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

ADUN Merlimau meninggal dunia

MELAKA: Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Merlimau, Datuk Mohamad Hidhir Abu Hasan yang juga Exco Kerajaan Negeri Melaka, meninggal dunia di Hospital Pakar Putra, di sini, jam 8.10 malam tadi, akibat masalah jantung selepas seminggu dirawat.

Ketika menghembuskan nafas terakhir di unit rawatan rapi (ICU) hospital, isteri, Datin Noor Azian Mohd Ali, 52, dan empat anak mereka, Mohamad Fairuz Afiq, 25, Sharafina Adila, 23, Sharafina Adzizah, 23, dan Nurul Hazira, 19, berada di sisinya.
tekan READ MORE untuk baca dan lihat gambar seterusnya
Read more ...

Remaja perempuan disamun dan dikelar 18 kali

KOTA BHARU: Seorang remaja perempuan bukan saja diikat, malah turut menderita kesakitan apabila dikelar sebanyak 18 kali menggunakan pisau lipat dalam kejadian samun di rumahnya di Kampung Pauh Belukar, di sini, Isnin lalu.
tekan READ MORE untuk baca dan lihat gambar seterusnya
Read more ...

drebar lori maut motosikal terbabas

SEREMBAN: Seorang pemandu lori terbunuh selepas motosikal ditunggangnya terbabas di Jalan Lingkaran Tengah berhampiran Kampung Datuk Mansor, di sini, semalam.
Dalam kejadian kira-kira jam 7.30 pagi itu, Hasim Hassan, 59, yang menunggang motosikal Suzuki TXR 150 maut di tempat kejadian kerana parah di kepala.
tekan read more untuk baca seterusnya
SEBAK...anak mangsa, Khairul Anuar (tidak berbaju) dan Fatin Nasuha sebak di sisi jenazah bapa mereka. Gambar kecil, Hasim.
Read more ...

Thursday, January 20, 2011

bantulah adik hairuman dan tolong sebarkan (mangsa kejutan eletrik)

masihkah korang ingat ttg entry  ini azabnyer kene kejutan eletrik  .....????..disini aku ingin menceritakan sedikit ttg kehidupan adik hairuman yg yatim piatu ini yg terkena kejutan eletrik beberapa hari lps..dan diharap jasa baik anda semua untuk membantu walaupon sedikit..jum tekan read more untuk baca kisah adik hairuman ini dan membantu beliau
tekan READ MORE untuk baca dan lihat gambar seterusnya
Read more ...

gambar menarik besama laptop(best moment with laptop)

kali ni aku nk korang sumer tgk  gambar2 laptop yg menarik bersama pemiliknyer dan juga orang ketiga..hehehehe.kire best moment with laptop la...ape tu..?? nk tau korang kene tgk la gmbar kat bawah ni..agak2 situasi yg berlaku di bawah ini pernah x korang alami...?????????
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

kanak-kanak berumur 22 bulan merayau di hutan(3 foto)

SLIM RIVER: “Saya tidak menolak kemungkinan kehilangan cucu disebabkan unsur ghaib kerana secara logiknya, tidak munasabah kanak-kanak berusia setahun 10 bulan mampu berjalan kaki hampir tiga kilometer ke dalam hutan bersendirian dengan berkaki ayam.tekan read more untuk lihat gambar dan baca seterusnya
tekan read more untuk lihat gambar dan baca seterusnya
Read more ...

Wednesday, January 19, 2011

jum tgk drama terakhir lakonan arwah faizal yusof di TV9 sekarang(jangan hantar aku ke neraka)

Drama terakhir lakonan Faizal Yusop,33, (gambar) sebelum kematiannya bersama TV9 akan menemui penonton menerusi saluran itu pada Rabu ini. Telefilem bertajuk Jangan Hantar Aku Ke Neraka itu akan bersiaran menerusi slot Skrin Di 9 pada pukul 8.30 malam.
Selain Faizal, drama berkenaan turut diterajui Fadilah Mansor, Adeq Ku Yusry, Watie Sadalie, Wan Sharmila dan Wan Nor Azlin.
Kesemua pelakon itu turut merasai kehilangan Faizal kerana penggambaran berkenaan tamat beberapa hari sebelum kejadian itu.
tekan READ MORE untuk lihat gmbar dan baca sinopsis cerita ini seterusnya
Read more ...

video muka terbelah dua(ngeri)

video ni agak mengerikan yer...kalau saper2 yg lemah semangat tu..jgn tgk la..hehehe..moral drpd video ini ialah,berhati-hatilah yer..lebih2 lg jika korang main terjun2 macam ni...bahaya woooooooo...silap2 boleh maut...jum luangkan masa menonton video ini...hehehe


psstt : jgn sesekali main terjun2 macam ni...ngeri wooo
Read more ...

dinding yg dipenuhi oleh gula-gula getah

korang rasa ade x di dunia ini orang yg mengumpul gula-gila getah yg telah dikunyah..???????  aku pon x tau ade ke x...tp yg aku nk korang tgk..dinding di negara ini dipenuhi dengan bangkai gula-gula getah..hahha..ape la aku ni,pggil bangkai..hehe..x la..sebenarnya korang kene lihat gambar2 kat bawah ni..bagaimana dingding bangunan ini dipenuhi oleh gula-gula getah yg telah dikunyah..berlapis-lapis tu..heheheh..jum2
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

berebut duit syiling di lebuh raya(4 foto)

SEREMBAN - Kilometer 243 Lebuh Raya Utara-Selatan menghala ke selatan berhampiran susur keluar Pedas dekat sini yang sentiasa sibuk semalam bagaikan 'pesta' apabila orang ramai berebut-rebut mengutip duit syiling yang bertaburan di lebuh raya itu.
tekan read more untuk lihat gambar dan baca seterusnya
Read more ...

Azabnya kena kejutan elektrik

KLANG: “Hari ini (semalam) saya terpaksa buat keputusan sama ada nak benarkan doktor potong kedua-dua tangan adik saya atau tunggu alternatif daripada pakar lain untuk selamatkan organ adik saya,” kata, Maryuni Miskon, 32, kakak kepada Muhd Hairuman Miskon, 22, ketika ditemui di Hospital Tengku Ampuan Rahimah (HTAR) di sini, semalam.
tekan READ MORE untuk baca seterusnya
Read more ...

Tuesday, January 18, 2011

inilah kegunaan basikal yg sebenar(12 foto)

manusia di dalam dunia ini boleh dibahagikan kepada dua jenis..satu manusia kreatif dan satu lg manusia suka buang tabiat..huhuhu....ape kaitanyer ape yg aku ckp td dgn tajuk entry kali ni..????haaaaaaa kalau korang nk tau...kene rajin2 la tgk gambar kat bawah ni...semua ttg basikal..bermula dgn yg kreatif sampai la yg buang tabiat aku rasa..hahahhahaha..jum2 tgk..
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

pelakon haleeda nikah di siam

KUALA LUMPUR: Penyanyi dan pelakon wanita yang juga bekas isteri kepada pemain bola sepak kebangsaan yang terkenal di zaman 90-an dulu, dikesan sudah bernikah di negara jiran dengan seorang pelakon yang pernah membintangi beberapa filem termasuk Sembilu.
Menurut sumber pengakuan pasangan terbabit yang mereka sudah bernikah di negara jiran diperoleh Jabatan Agama Islam Selangor (Jais), selepas seorang pengadu membuat laporan kepada Jais, sering melihat pelakon lelaki terbabit ke rumah dramatis itu pada waktu malam dan hanya keluar pada awal pagi.
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

lagi kemalangan membabitkan bas

TAPAH: Seramai 35 penuntut Universiti Teknologi Mara (UiTM) Arau termasuk dua pelajar politeknik cedera apabila bas yang mereka naiki terbabas ke dalam longkang di Kilometer 334.1, Lebuhraya Utara Selatan, dekat sini, awal pagi semalam.

Kejadian berlaku jam 4.15 pagi ketika bas yang membawa pelajar terbabit dalam perjalanan pulang ke Arau, Perlis selepas menghadiri Program Usahawan Pintar 'Majlis Sinaran 2011' anjuran Koperasi Shamelin Bhd di Dewan MCA Jalan Ampang, Kuala Lumpur.
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...

Monday, January 17, 2011

telinga terpanjangggggggg...(11 foto)

korang pernah tgk x telinga yg panjang...????ala...yg terjuntai-juntai tu...huhuu...hehee..berbalik pd post kali ni..aku nk share ngam orang sumer ttg wanita iban yg mempunyai telinga terpanjang..da jd tradisi kat saner simpan telinga macam ni..hehehhehe...jum2 tgk
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya
Read more ...
There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews