Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Sunday, January 23, 2011

2 airport yg terganas di dunia(amazing airport)14 foto



korang tau x nape aku ckp tajuk entry kali ini airport yg terganas di dunia..??huhuhu...kerana aku sgt kagum dgn dua airport ini...korang tau nape aku kagum giler dgn airport2 ini...?????hahaha..yg tu korang kena baca la kat bawah ni..tp aku nk ckp skit..satu airport ni dia punyer landasan begitu hampir dgn orang ramai dan satu lg dia punyer airport dalam bandar...kira berkongsi jalan dgn kereta..huhuhu..ganazzz x...???? nk tau lebih lanjut, tekan readmore..siap dgn gmbar lg aku bagi
tekan READMORE untuk lihat gmbar dan baca seterusnyer

1.Maho Beach adalah pantai paling bertuah di dunia kerana adenyer airport yg unik disitu. terletak di pulau St Maarten di Caribbean. nama airport ini adalah Lapangan Terbang Antarabangsa Princess Juliana St Maarten. yg uniknyer ialah landasannya adalah pendek dan pilot harus turunkan kapal terbang di permulaan landasan itu dan kerana itulah korang boleh lihat kapal terbang itu begitu hampir dgn orang yg berada di pantai...unik kan...????












2. aiport yg kedua paling ganazzzzzz ialah diberi nama Gibraltar Airport..airport ini terletak diantara benua afrika (marocco) dan eropah (spain) ..kenapa aiport ini sungguh ganaz..???kerana airport ini adalah satu-satunya landasannya bersambung dgn jalan raya yg dilalui oleh kereta biasa..betul la..x percaya pulak korang..tgk gmbar kat bawah ni....hehhehe









 psstt : amacam...korang rasa ganaz dan unik x...??????

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

10 comments :

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews