Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Thursday, January 6, 2011

akibat daripada diet melampau(amazing diet)



korang tau x ape akan terjadi jika korang diet tahap melampau...???? akibatnyer korang akan menjadi seperti gambar dibawah...iaitu korang akan memiliki pinggang paling ramping sekali di dunia...bahaya tau kalau mempunyai pinggang yg macam ni...tersalah bengkok boleh patah terus....huhuhu....
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya










 psstt : kalau macam ni...konfom x boleh tido atas bas ni..hahahaa

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

17 comments :

  1. kalu begini caro..
    baek x pyoh diet2....haha

    ReplyDelete
  2. ni bukan seksi lagi ni, dah jadi seksa dah ni..

    ReplyDelete
  3. hahhahahaa..hell girl...hahhaa..jolo2...x yoh diet la len kali..comel dos tuhe wat

    ReplyDelete
  4. bkan kerr pompuan tuh ramping sbab pkai korset sjak muda..klau xsilap lha.haha.dlm infiniti ader..hmm..

    ReplyDelete
  5. aku main redah jer tajuk n3 tu...hahahhaaa

    ReplyDelete
  6. hahahah . ngaloh kam kerengga .
    kerengga pom xsupe gtu . hahaha .

    ReplyDelete
  7. hahahaha...nati nad jd camtu...hhehhehee

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews