Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Tuesday, January 4, 2011

apabila sudah mabuk(foto)



mabuk.................arak..............bende2 ni amatlah dilarang oleh Islam....korang tau kenapa Islam melarang kita meminum minuman yg boleh memabukkan...???kerana apabila kita mabuk..kita tidak sedar segala tingkahlaku kita,apa yg kita lakukan dan juga ape yg kita cakapkan...sebagai contoh,aku ade beberapa keping gmbar mat saleh yg mabukkkkkkkkkkkkk...sungguh tidak senonoh....
tekan READ MORE untuk lihat gambar seterusnyer


















 psstt : mujurlah kt kawasan aku x der mende2 yg macam ni

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

6 comments :

  1. ermmm...hikmahnye arak haram kn...syukur...

    ReplyDelete
  2. haha, comel je yg tdo dlm troli tu, mcm baby tua, hahaha!

    ReplyDelete
  3. setiap ape yg ALLAH larang tu adalah untuk kebaikan hamba2NYA juge

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews