Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Wednesday, January 19, 2011

berebut duit syiling di lebuh raya(4 foto)



SEREMBAN - Kilometer 243 Lebuh Raya Utara-Selatan menghala ke selatan berhampiran susur keluar Pedas dekat sini yang sentiasa sibuk semalam bagaikan 'pesta' apabila orang ramai berebut-rebut mengutip duit syiling yang bertaburan di lebuh raya itu.
tekan read more untuk lihat gambar dan baca seterusnya
'Pesta' itu berlaku apabila sebuah kenderaan Toyota Hilux yang membawa satu peti duit syiling berjumlah RM75,000 terlibat dalam kemalangan.

Dalam kejadian pada pukul 3 petang itu, peti tersebut tercampak keluar dari pacuan empat roda itu selepas kenderaan itu dilanggar dari belakang oleh sebuah kereta BMW.
Akibatnya ribuan duit syiling 10 sen, 20 sen dan 50 sen bertaburan di lebuh raya sepanjang kira-kira 100 meter.

Keadaan itu menyebabkan ramai pengguna jalan raya menghentikan kenderaan masing-masing di bahu jalan untuk mengutip duit syiling.

Kehadiran beberapa anggota polis dan pekerja lebuh raya gagal menyuraikan orang ramai yang terus mengutip duit syiling tanpa menghiraukan keselamatan mereka.
 

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

11 comments :

  1. hhaha perangai ntah hape seyh :P

    p/s rezeki jgn di tolak huhu

    ReplyDelete
  2. ye rezeki.. tp duet org tuh... mne boleh amik

    ReplyDelete
  3. REZEKI betol ni.. so, ape jadi kat pemandu kereta toyota tu???

    ReplyDelete
  4. rugi besar la pemandu tu..hahhahahahhaha

    ReplyDelete
  5. memang sedih bila tengok orang2 yang dok tengah kutiop tuh....kesian. macam tak cukup duit jer....

    ReplyDelete
  6. hahahhahaa..nk wat camner...duit tu brooooo

    ReplyDelete
  7. waahh! rezeki tuh.. nasib la kat orang..
    kalau korang ada pon, mesti kutip jugak..HAHAHA~
    Betul tak? ngee~

    ReplyDelete
  8. nur ezzat pon same kan...??hhehhehehhehehheheehhehe

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews