Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Wednesday, January 5, 2011

budak umur 2 tahun hisap rokok(foto,video)



macam2 ragam manusia kat dunia ini..huhuhu..terpegun aku bila melihat budak yg baru berumur 2 tahun da pandai isap rokok...mak bapak dia yg ajar ni..selamber jer ditemuramah...mula2 aku x percaya gak, tp bila tgk video ni...fuhhhhhhhhhhhhhhhh,,,,gila punyer budak..ni x sampai umor 30 da komfom byk penyakit.hahaha..kejadian ini berlaku di indonesia.....nk tgk video budak ni smoking,tekan jer readmore
tekan READ MORE untuk lihat gmbar dan video seterusnya








ni la video tu...huhu,,,
psstt : lps ni nk ajar ape lg kat budak tu...???merompak,dadah,rogol..????

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

6 comments :

  1. tak sangka kecik2 dah diajar macam ni .

    ReplyDelete
  2. hahah..tu la..tp skrng budak ni da ok...da x merokok lg....

    ReplyDelete
  3. Wow siap tarik lagi hebat aq respect budak tu...

    ReplyDelete
  4. pengaruh yg x elok utk kanak2.. xpasal2 muka dah tua dr usia :(

    ReplyDelete
  5. next year amek bong lak kk nakkk. hahhahaha

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews