Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Wednesday, January 19, 2011

dinding yg dipenuhi oleh gula-gula getah



korang rasa ade x di dunia ini orang yg mengumpul gula-gila getah yg telah dikunyah..???????  aku pon x tau ade ke x...tp yg aku nk korang tgk..dinding di negara ini dipenuhi dengan bangkai gula-gula getah..hahha..ape la aku ni,pggil bangkai..hehe..x la..sebenarnya korang kene lihat gambar2 kat bawah ni..bagaimana dingding bangunan ini dipenuhi oleh gula-gula getah yg telah dikunyah..berlapis-lapis tu..heheheh..jum2
tekan READ MORE untuk lihat gmbar seterusnya











 psstt : bestnyerrrrr...main ludah jer....hehehhehe

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

9 comments :

  1. sampai tutup mulut geli yer...hehhehehehehehhee

    ReplyDelete
  2. iee... yeks. mak saleh mmg cemgitu!.. dulu tym saya belajar kt luar.. bawah meje dlm kuliah tuu penuh ngan chewing gum. nak letak buku jer tepegang.. buweeueii.. gelikss!! ergh! pengotoq r derang nih!;p

    ReplyDelete
  3. tp boleh jd seni kan...????nk wat la camni...hehhehehhehhe

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews