Segala post yang ada dalam blog ini seperti gambar dan video adalah bukan hak milik asal Amazing Gila walaupun tidak dinyatakan. Jika ada gambar/video/ artikal anda dan anda tidak mahu dikongsikan sila hubungi AG di FB ataupun di ruangan komen post tersebut.Harap maklum

Recent Post

Thursday, January 13, 2011

fakta menarik ttg AJL yg korang tidak ketahui(kesilapan dan keberkesanan)



  • Klon Ziana Zain dapat hall of fame selama 5 minit yang tidak ditayangkan di kaca tv, hanya khas untuk penonton di stadium. Ketika itu, Ziana Zain sedang mempersembahkan lagunya di pentas, berlawan-lawan dua kembar tak seiras ini.
  • Persembahan dimulakan oleh artis veteran kegilaan ramai iaitu Francesca Peter, Nash & M. Nasir. Macam nak jatuh bumbung stadium dek jeritan penonton, kami pun kering tekak jerit kuat-kuat. tekan READ MORE untuk lihat gmbar dan baca seterusnyer
  • Aksi Faizal Tahir ketika lagu Hanyut benar-benar mengetar badan. Faizal Tahir betul-betul terjun ke dalam tangki dan sambung menyanyi semula. Tak sejuk ke bro?
  • Baju kurung yang dipakai oleh Ana Raffali boleh dibuka dalam masa beberapa saat. Ala-ala kasut zaman sekolah rendah guna velcro, zip zap.
  • Bunyi tembakan untuk persembahan Hafiz & A.P.I betul-betul mengejutkan kami. Ada orang disebelah kami pucat muka apabila tembakan dilepaskan ketika persembahan Hafiz. Meh kami pecah rahsia, rakan media Rotikaya.
  • Susunan skor muzik dan lighting AJL memang terbaik! Menurut orang Tv3, mereka menggunakan sistem SD7, sebuah konsol digital terkini yang kami pun tak tau apa fungsinya. Kalau PS3 boleh juga kami sembang lebat dari A-Z.
  • Video tiru gaya artis Misha Omar memang epic win. Terbarai kami gelak-gelak sebab si produser filem memang teliti meniru gaya Misha Omar. Terutamanya yang tang jari dan aksi hentak-hentak kaki. Fuh!
  • Sebiji bola disko pecah jatuh berderai ketika persembahan Sharifah Aini. Nasib baik tak hinggap kepala orang, kalau tak sia-sia Tv3 kena saman. Lol!
  • Ketika persembahan Siti Nurhaliza, seorang penari tersangkut di tali sampai orang di bawah pentas kena tolong bukakan. Haru juga’lah.
  • Kemenangan Ana Raffali mula-mula disambut dengan sorakan, namun di sebelah sana timbul pula bunyi boo dan kekecohan daripada penonton yang tidak puas hati. Kelihatan ramai penonton yang keluar daripada stadium, tak sporting’lah beb!
psstt : kalau korang pergi menonton secara live baru korang tau semua ni...sumber entry ini adalah dari oh bulan

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

9 comments :

There was an error in this gadget

Google+ Followers

Feedjit

Sila KLIK gambar dibawah

Join us on Facebook, just click LIKE

Powered By AMazing giLA

ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free
PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger

Total Pageviews